Mennyi informatikusra lenne szükség Magyarországon? 20 ezer,200 ezer,2 millió,20 millió?
Figyelt kérdés
Már megint nyomják a kormánypropagandát (22 ezer informatikus hiányzik)
és tolnak bele sok millió állami pénzt mindenféle programokba pl: a Digitális Munkaerő programban, közben meg valahogy nem érzem hogy olyan könnyen el lehet helyezkedni ezen a területen... vélemény?
2017. ápr. 9. 15:25
12/18 anonim válasza:
Biztos csak az irigység beszél belőled, hogy nem találsz melót a tudasoddal es hónapok óta munkanélküli vagy , és idegesít, hogy akinek használható tudása van, annak még keresnie se kell, mert annyi meló van e téren...
13/18 anonim válasza:
Angolul nem tudó, 3 hónapos gyorstalpalót végzett programozókat vesz fel a cégünk már, annyira nincs ember.
14/18 anonim válasza:
"... vélemény?"
Ez az utolsó szavad. Ellenben ha valaki a tiédtől eltérő véleményt ír, akkor mocskolódsz.
Ha személyesen is ilyen a stílusod, akkor ne csodálkozz, ha nincs munkád, vagy nem olyan mint amit szeretnél.
Válaszolva a kérdésedre: jó eséllyel nem azzal van a gond, hogy nincs informatikus hiány az országban, hanem azzal, hogy nem ütöd meg a szintet emberileg vagy szakmailag.
15/18 anonim válasza:
Szerintem is csak propaganda. Ráadásul sajnos elég undorító. Most egy csomóan elmennek infósnak. Kifizetnek egy rakás pénzt, aztán meg mehetnek közmunkásnak. Kinek jó ez? Én is ELTE IK-n végeztem, azt feltöltő vagyok a tescóba, ahol sok idiótával vagyok összezárva napi 8-10 órát. Hát ezért kár volt tanulni évekig. Ráadásul én Bp-i vagyok. Egy vidékinek esélye sincs.
16/18 anonim válasza:
15-ös, mert egy szerencsétlen életképtelen idióta vagy...
17/18 anonim válasza:
Egy másik bejegyzésben azt írta soron dolgozik gyárban, hazudik össze-vissza.
18/18 anonim válasza:
Azért csak elhagyják az egyetemet az infósok 70-80%-a. Nyilván rájönnek, hogy nem sok értelme van. Egyébként meg nem értem azokat az újságírókat és bér kommentelőket, akik azt szajkózzák, hogy menjél infóra, mert 24 óra alatt odavágnak hozzád olyan melókat, amivel 600 ezret keresel kezdőként. Meg hogy fél év tapasztalattal 1.5 milliót keresel. Mintha csak egy hirtelen felugrott pop up ablak lenne, ahol Szabó Jani egy ügyes trükkel milliókat keresett. Nem veszítek észre mekkora károkat okoztok ezzel a társadalomnak, és azoknak akik hisznek nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!