Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy tanár, vagy egy fodrász...

Egy tanár, vagy egy fodrász keres jobban?

Figyelt kérdés
És melyiknek mennyi kb a fizetése
2017. ápr. 8. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Milyen tanár - milyen fodrász?

Hajas László nyilvánvalóan sokszorosát keresi, mint Berettyóújfalun az általános iskolában a kezdő tornatanár.

Míg egy 3 nyelven beszélő nyelvtanár egy magániskolában + a különóráival sokkal többet keres, mint Marika a berettyóújfalui kis hajvágószalonban, ahol egy frizura van, a rövid.

2017. ápr. 8. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
A tanárt meg tudod nézni a bértáblában. A fodrász helyfüggő és fontos a kiépített ügyfélkör, de pontosat nem tudok mondani.
2017. ápr. 8. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

Magániskolára ne vegyetek mérget. Én ott tanítottam, bértábla volt ugyanígy, aztán ha meg emeltek az állami szektorban, úgy kellett kisírni, hogy emeljen a főnök is.

A közalkalmazotti bértáblát amúgy megtalálod a neten, nyilvános. Most azért elég jól megnyomták nekik, szerintem nem panaszkodhatnak.

Nyelvtanár azért tud többet is keresni mellette, ha vállal otthon magánórát. Persze ha akar még este meg hétvégén is dolgozni. Cégekhez kijárni azért már jobban megéri, de alapvetően nagyon sok a nyelviskola és a nyelvtanár is, sok idő, mire bejáratod az ügyfélkört.

A fodrász... Hát, nézz körül a környékeden. A közeli nagyvárosban,ahol én ladom van fodrászképzés, évente kidobnak 3 osztályt, eszméletlen túlképzés van belőle. Minden faluban van legalább 10-15 fodrász, úgy nem nagyon él meg. Akihez én járok főállásban dolgozik valahol, és csak este fodrászkodik, mert ha főállásban csinálná, nem élne meg belőle. Na meg azt is tedd hozzá, hogy az emberek általában este érnek rá. Kb délután 4-től este 9-ig lenne kuncsaftod, azért az a magánélet szempontjából sem túl előnyös. A tanárnak meg ott az egész nyári szünet.

De ez csak az én véleményem, cáfoljatok meg, ha akartok.

2017. ápr. 8. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanárként 5 év után nettó 124e-et kapok, fodrászom bevallása szerint nettó 200e-et, de számlát még sosem láttam, hogy adott volna.
2017. ápr. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!