Miért vannak ilyen gagyi állásinterjúk a közszférában?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Múlthéten voltam, ugyan ez volt! Amikor kísértek le kérdeztem, hogy itt pofára megy a kiválasztás vagy mi?
Mert a közszférában nem számít sokat a szakértelem, annál inkább, hogy a főnök unokaöccsét leültessék valahova. Na meg a vezetőség 99%-a is képzetlen hozzánemértő bugris, ugyan hogy interjúztasson értelmesen ha maga sem ért hozzá.
Na meg aztán az is lehet, hogy mind a két kérdésre baromságot feleltél :)
Hát nekem ennél kicsit hosszabb volt, 10-re mentem 13-ig elbeszélgetés, kérdések, szakmabeli dolgok, majd adtak egy feladatsort, hogy 30 perc alatt mire jutok vele.
Gyors ebédelés, 14.20-kor kaptam 40 diás anyagot és néhány könyvet, majd este 6-kor beállítottak 79 diák elé előadásra (2*40 perc), 4 nap múlva kezdhettem tanszéki mérnökként.
Engem ez az állásinterjú totálisan lefárasztott, részemről ezt nem nevezném gagyinak :)
Hú, ezért az egyetemi tanári állás más, oda tényleg nem vesznek fel bárkit, akinek a lába a földig ér. 🙂 Minden elismerésem, hogy megnyerted így a pályázatot! 🙂
A többiek gondolom egyszerű géhás (gazdasági hivatali) állásra gondoltak. Elmondanám, hogy itt is egy csomó család dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!