Telekom részlet, mit lehet tenni?
1,5,6 vagyok és sajnálom, hogy segítettem :-(
"Van 2db részlet a nevemen, de sajnos nem tudom fizetni,"
Nem nem tudod fizetni, hanem nem akarod fizetni:
"Nem olyan nagy összegről van szó igazából, 100e körül."
Eladod a kocsit, Te is azt mondod, nem nagy összeg, de azért nem akarod kifizetni - ehelyett sunnyogsz, évekig rettegsz, megkockáztatod, hogy a 100 ezerből 200 ezer vagy még több lesz, stb. De amikor a telefont használod - KETTŐT IS+ - akkor jó, ugye? Szégyelld magad. Hogy fog majd örülni a barátnőd, élettársad, stb, amikor lesz egy kapcsolatod, szereted és egyszer csak jön a kapcsolatotokba egy több százezres tartozás...
Ezért tart itt ez az ország, mert mindenki csal, átvágja, lehúzza a másikat, ahogy és ahol csak lehet és sajnos kevés a becsületes ember. SOKSZOR EMIATT SZÉGYELLEM, HOGY MAGYAR VAGYOK.
Csak szólok, hogy van olyan: Európai Fizetési Meghagyás, ami azt jelenti: Unión belül bárhol behajthatják, s mivel a telefonos cégek nem magyar tulajdonúak - ez nem is fog nehezükre esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!