Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthon végezhető munkát...

Otthon végezhető munkát valaki ajánlan, akinek valami bevált gyes mellet?

Figyelt kérdés
Gyes mellet szeretnék egy kis plus pénzt keresni. Valami internetes munkára gondoltam szakmám az nincs csak egy érettségim és abbol is info volt a a választhato tantárgyam szoval értek azér a géphez meg a world excel meg ezekhez. Szoval ha tud valaki ilyen munkát ami esetleg neki is bevált azt megköszönném, tudom hogy ezeknek nagy része kamu de hátha segitetek nekem. De nyitott vagyok olyan tapasztalatokra is akik igy vannak ezzel a plus pénzel és ők mással foglalkoznak.

#távmunka #gyes mellet #plus pénz
2017. márc. 17. 09:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

A Kérdésíró segítséget kért, véleményt, nem kritikát. Szomorú látni hogy valaki csupán csak azért hogy "lehúzzon" más embert, időt pazarol az írásra - bár ne tenné. Miért kezd ez a stílus elszaporodni mindenhol?

____

A Vaterázás tényleg hoz némi konyhapénzt, de tényleg nagyon figyelni kell, mert sokkal jobban megsarcolják a hirdetést, mint néhány éve. Én most egy próbavásárlói állásra jelentkeztem. Hamarosan többet meg tudok róla. Ha nem átverés, akkor írni fogok.

Sok sikert a kereséshez.:)

2017. jún. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!