Otthon végezhető munkát valaki ajánlan, akinek valami bevált gyes mellet?
Értesz a word-höz meg excelhez? Akárcsak minden általános 8-ból kikerült gyerkőc.
Képzettség nélkül, sima érettségivel mégis mit akarsz csinálni? A tipik, értelmes otthon végezhető melók (social media/online marketing, grafikus, stb) esetedben kiesik, szóval marad számodra az AVON, meg társai.
1 Normális válaszokat várok és nem arra voltam kiváncsi hogy mennyire vagy okoskodo a irásommal és olvasásommal kapcsolatban.
2 Nem ebböl szeretnék meg élni és fentartani egy családot vagy háztartást hanem csak egy kis pluszt és irtam is ha valakinek van más ötlete aki ugyan igy van ezzel azt szivesen elolvasom.
3 Tudod inkább lennék 1996-ban ott legalább szerintem nem voltak ekkora bunko,parasztok az emberek mint 2017-ben(tisztelet a kivételnek). Ha feltesz egy ember egy kérdést és segitséget kér normálisan akkor miért nem tud rendes választkapni rá még akor is ha nem irt helyesen vagy rossz kategoriába sorolta.
És örülök neki hogy enyire ismersz hogy mit hogyan tudok biztos okos neted vagy géped van ami megmondja az illető tudási szintjét.
Nah szoval normális válaszokat várnék és akitöl kapok azt elöre is nagyon megköszönöm!
Add el a Vaterán a felesleges, megúnt, használt, kinőtt holmijaidat: néhány jó fénykép, jó leírás , levelezés, stb.
Csak előbb olvasd el a Vatera szabályzatát - nehogy kellemetlen meglepetések érjenek... :-) (pl. kiemelés, meg ha 2 oldalra listázol (Vatera, Teszvesz), akkor dupla listázási díj, stb.
Nézelődj itt és hasonló oldalakon. Bár az indiaiakkal nehéz versengeni bármiben is, mert szinten ingyen megvan minden tegnapra.
Azt azért elárulhatnátok, a Vaterás válasz miért van lehúzva?
Gyerek mellett kezdte nem egy kismama - sőt, úgy indult az egész Teszvesz például - és van, akinek sokáig a megélhetése múlt rajta.
Engem is sokszor kihúzott már a bajból - nem egyszer fordult elő, hogy ha megvettek 2-3 ezer ft-ért valamit, rögtön mentem is ennivalót venni.
Hiába parasztozod le a népet, ettől még igazuk van.
Mégis mit vársz? Szakmád nincs, érettségije boldog-boldogtalannak van, az azt jelenti hogy semmihez nem értesz. A word, excel és gép tudás meg mindenkinek megvan alap szinten, főleg ma amikor mindenki 0-24-ben facebookozik.
Ezek amúgy sem önálló "tudományok", senki nem azért fog felvenni mert de jól tudsz excelezni. Ez csak egy kiegészítő tudás ahhoz, hogy elvégezd a saját munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!