Mennyire éri meg ez anyagilag? Kimenjen dolgozni vagx inkabb itthon keressen masik munkat.
Párom menne ki Bécsbe dolgozni. Az utazast oda vissza illetve a szállast biztositjak.
hétvége szabad tehat hazajonnek penteken s hrtfo reggel indulnak vissza.
az oraber az első 3 honapban 4,5 euro s napi 10 orat dolgozna. 4.honaptol az oraber 6,5 euro.
van egy kisfiunk. Az en osszes bevétlem 70.000 forint.
az alberlet plusz a rezsi ősszesen havi 80'90.000 forintra jon ki hàrmonkra.
Kevés.
8 általánossal itthon is megkeresik a nettó 160-180 ezret mint gyári betanított munkás és nem kell több ezer km-re utazni sem. 900 eur nem sokkal több, ennyiért én biztos nem mennék.
"első 3 honapban 4,5 euro s napi 10 orat dolgozna. 4.honaptol az oraber 6,5 euro. "
ebbol nem derul ki, hogy brutto-e, de gondolom az. En nem tudom milyenek a viszonyok Ausztriaban, de itt a nemeteknel 8,84 euro a minimalis oraber, nekem ez a 4,5 nagyon kevesnek tunik. Bejelentett melo, vagy fekete? Az se derul ki. A szallast mennyiert biztositjak, mert az se 100%, hogy ingyenes. Beszel-e nemetul? Ezt se tudjuk. Ki intezi a bejelentest, TB-t, szamlaszamot, hetkoznapi dolgokat? Ez se derul ki... csupa csupa kerdojel.
Ez vagy fekete meló, vagy átverés. Erre ki ne menjen.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!