Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha munkanélküliként jelentkeze...

Ha munkanélküliként jelentkezek a munkanélküli központba akkor ez hogyan zajlik? Email-ben vagy telefonon kapok ajánlatokat a közeli városok álláslehetőségeiről?

Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Persze álmodozz csak, sehogy. Csak nem képzeled hogy tálcán kínálják neked és eléd teszik. Az orrod vére fog eleredni, a sok talpalástól, házalástól, kalapolástól.
2017. márc. 9. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
* te magad keresed telefonon, az interneten a munkalehetőséget.
2017. márc. 9. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
keresem én ez egy + lehetőség ezért kérdeztem, pályakezdőként azért nem kell egyből nekem esni ha neked már ekkora tapasztalatod van a témában örülj neki inkább...
2017. márc. 9. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos nem ilyen ideális a helyzet, de ez lenne a dolguk, csak sajnos lusták erre... vagy nincs kapacitásuk, akármi. De nem fognak felajánlani semmit.
2017. márc. 9. 22:21
 5/9 A kérdező kommentje:
értem :/ köszönöm a választ
2017. márc. 9. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy miért írjátok, hogy nincs lehetőség: pesti munkaügyi központban igenis van olyan, hogy megadnak címet és fel lehet keresni. Max nem valami csúcs-szuper hely...

Ha pályakezdő vagy, akkor érdemes magadnak keresni munkahelyeket és a felvételi állásinterjún pedig "felhívni a figyelmét" a cégnek arra, hogy a pályakezdők után kaphatnak támogatást (ha esetleg nem tudják). Nem Te kapod, hanem a cég. (azt hiszem, 25 év alattiak után kapják).

2017. márc. 10. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Kb. egyszer egy évben postán vagy e-mailben kiküldik egy munkaadó elérhetőségét, amit kötelező felkeresni, de azt is egyszerre több embernek, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy fel is vesznek. De ezek is általában szarabb munkák, pl call centeres előadásra behívnak 50 embert egyszerre.
2017. márc. 10. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:

A hirdetőtáblájukon rendszerint van 3 takarítói és 1-2 hegesztői állás, bármelyikben voltam, mindig ezek voltak kitéve :)

A honlapjukon vagy 40 db, többnyire pár éve fenn vannak, elfelejtik törölni őket. Az ajánlatuk annyiból áll, rákérdeznek olvastad-e ezeket, ha nem akkor megmondják nézd meg.

Persze, ha írástudatlan vagy, akkor előzékenyen felolvassák neked... Ilyenkor van, hogy hiába csak 3-an vannak előtted a várakozási idő 2-2,5 órát is jelenthet!

Részemről én mindig arra pályáztam, hogy mielőbb végezzek, mikor végre sorra kerültem: köszönés---buszjegyek átadása---közöltem néztem a honlapjukat és a hirdetőtáblát---jelentkeztem pár helyre és várom a visszajelzéseket---ad egy időpontot a kövi találkánkra, beírja, hogy ott voltam---elköszönés = 37 másodperc és végeztem (bár előtte vártam 4 óra 27 percet 6 emberre)!

2017. márc. 10. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

"Részemről én mindig arra pályáztam, hogy mielőbb végezzek" - és ezzel nem vagy egyedül...

Nagyon sokan csak le akarják zavarni a dolgot és épp ezért az ügyintézőknek nem is jut eszükbe ajánlani, de amikor én egy alkalommal kifejezetten kijelentettem, hogy "De én dolgozni szeretnék!" - akkor az ügyintéző döbbenten rám nézett (egy "marha", aki nem csak a pénz és papír miatt van itt) és rögtön adott egy címet, ahova fel is vettek. majd 1 évig voltam ott :-)

2017. márc. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!