Mit éri meg dolgozni/tanulni?
Figyelt kérdés
Van egy érettségim,B jogsim , és nagyon jó angol nyelvtudásom. Egyetem kilőve, oda nem szeretnék menni.
Van olyan szakma amit megéri kitanulni és tényleg nagyon jól meg is élnék belőle? Őszintén mi az amiből jól el lehetnék?
Minden ötlet érdekel, külföldre is nyitott vagyok. 19/F
2017. márc. 9. 20:06
1/3 anonim válasza:
Tanulj programozni. JAVA, C, C#. Ezekkel alsó hangon 300.000 körül lehet keresni, de ha ha igazán jó vagy, akkor a milliós fizetés sem elérhetetlen. A jövő pedig ebben van ahogy halad minden iparág a teljes automatizálás felé, úgy lesz szükség egyre több programozóra aki megírja az algoritmusokat.
2/3 A kérdező kommentje:
És ez mehet egyetem nélkül vagy mi? Hol tanítanak ilyet?
2017. márc. 10. 01:36
3/3 anonim válasza:
Szerintem ilyen programozós dolgokat inkább olyan tanuljon aki benne van az informatika világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!