Melyik munka hellyel jarnek jobban?
2 allasinterjun voltam, ma es tegnap es foggalmam sincs melyik lenne a jobb. Tudom hogy nem en dontom el hogy melyik helyre vesznek fel, de hatha van aki tud velemenyt irni a ket helyrol,poziciorol. Leirom nagy vonalakban.
Tesco- pek aru elado
Fank sutes, peksutemenyek kihelyezese, szavatossag figyelese, sutemeny es torta eladas,csomagolt kenyerek , zsomlek stb atvetele,kihelyezese, munkaterulet rendben tartasa. Minoseg ellenorzese. Egy muszakban 2 alkalmazott. Napi 8 ora munka , fel ora ebedszunet, 166,000 brutto fizetes (netto?), 10,000 kajautalvany, berlet 80%-at teritik, muszakos munka rend. Munka ruhat ad
Kell erkolcsi, alkalmassagi, tudoszuro
Fustolt hus arus
Termekek eladasa, rendben tartasa, minoseg ellenorzese, aruatvetel, havi 1 leltar,huto hofokrol naplo vezetese, terulet tisztan tartasa,reggel 8-este 8-ig van nyitva, osszesen 3 alkalmazott, egy muszak- egy ember, havi 160 ora+par ora tul ora amit 3 havonta fizet ki. Nincs semmi plusz jutalek, berlet 100%-at fizeti. Munka ruhat(feher polot) en veszek, ha viszek szamlat vissza adjak, elso 3 hoban 110,000a fizu, utana 120,000
Mindketto bejelentett munka.
Vagy hazugság helyett elvállalja és mivel próbaidőn lesz, bármikor válthat. Nem kell túlgondolni. Egyébként én is a tescot mondanám ezek alapján.
"166,000 brutto fizetes (netto?)"
Ezt pedig neked kellene tudnod.
Szia!
Én is a Tescosat vállalnám. Egy ismerősöm dolgozott diákként a "füstölt hús árus"-hoz hasonló munkakörben, hát nem sokáig bírta, pár nap után úgy megfázott, hogy felkelni nem tudott, többet nem is ment.
Viszont ha régóta nincs munkád, akkor vállald el, max. felöltözöl jól. :)
Amit a 10.hozzászóló írt az jó nagy baromság, ha azzal kezdesz, hogy "bocs megbetegedtem/ bocs megbetegedett a fiam, majd később jelentkezem", akkor valószínűleg többet nem is kell majd jelentkezned, mert sehol nem szeretik a beteges (sejthetően lógós) embereket.
Szóval ha a másodikra felvesznek, akkor vállald el mindenképp, valószínűleg lesz 3 hónap próbaidő, ez alatt bármikor felmondhatsz, aztán kezdhetsz a Tescoban, ha mégis felvesznek oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!