Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből lehetne ebben az országb...

Miből lehetne ebben az országban tisztességesen megélni!? Egy takaros ház, kocsi, meg ne kelljen sakkozni hogy mit fizessek be, meg a boltba se azt nézzem mi az olcsóbb hanem hogy mire van szükségem. Talán valami szakma és mellette maszek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
3%

Egy biztos! A fizikai munkából nem lehet megélni :)

Vagy ha annyit melózol, hogy legyen pénzed akkor rámegy az egészséged annyit meg nem ér az egész.

Inkább élek szegényes körülmények között, de egészségesen és boldogan :)

A végzettség sem egy aduász.

Lehet valakinek nagyon jó állása nulla végzettséggel és lehet valaki gyári munkás diplomával.

Ez szerencse, ismeretség, protekció kérdése.

2017. márc. 7. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Én se vágyok nagy dolgokra, de minimálbéres fizuval soha nem lesz meg. Hitelt meg nem szeretnék felvenni.
2017. márc. 7. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Kinek mi a nagy dolog :)

pl. milyen kocsit szeretnél? egy pár éves használt kocsi 1-2 millióért nekem már nagy dolog, ha azt nézzük, hogy 24 éves mercim van :D

Sosem tudhatod mit hoz a jövő, próbálj meg ismerkedni hátha valaki tud valamit.

Reklámpiacban iszonyatos pénzek forognak.

Én melóztam kemény fizikai melót 2 évig napi 5-6000-ért.

Aztán amikor sikerült "bejutnom" reklámcéghez és napi 15-23e forintot kaptam majdnem leszakadt a pofámról a bőr mert nulla fizikai munkát kellett vele csinálnom.

Sajna súlyos betegség miatt ott kellett hagynom :(

Fél éve beteg vagyok, most lábadozok, remélem ha rendbe jövök vissza tudok oda menni, de nem akarok sokat keresni :)

Vígan meglennék havi 100-150e közötti összeggel.

Nekem csak 1 vágyam van, kirándulni, utazni, megismerni az országot késöbb a környező országokat aztán jöhetnek a távolabbi célok.

2017. márc. 7. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Nekem 405.000 a bruttóm + 40K kafetéria + túlóra ha van Alumínium minősített hegesztő

Páromnak 288.000ft boltvető helyettes.

Nem panaszkodok.

Házon nincs hitel 5 éves focusom van páromnak 8 éves megane egyiken sincs hitel.

Vidéki kisváros.

2017. márc. 7. 20:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Mielőbbi gyógyulást ! Ha szabad kérdeznem a reklámcégnél mit kellett csinálni ?
2017. márc. 7. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha "mellette maszek", akkor azt hogy gondolod? Lenne egy bejelentett munkád és mellette feketén ezt-azt bizniszelnél? Mert akkor az bizonyos értelemben nem "tisztességes".
2017. márc. 7. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Semmi extra, számítógépes meló :)

Nyersanyagokat, képeket, videókat, hangokat vágni, illeszteni, szerkeszteni.

2017. márc. 7. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Kérdezd mészáros lőrincet
2017. márc. 7. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

" Kérdezd mészáros lőrincet"

...mert ő a tisztesség jelképe.

De amúgy nem annyira a foglalkozásodon múlik, mint azon, hogy mennyire van "erős gyomrod" a nyalásokhoz.

2017. márc. 7. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Mutyival. Ügyeskedéssel. Uram bátyámmal.
2017. márc. 8. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!