Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzszerzés gyorsan? (többi lent)

Pénzszerzés gyorsan? (többi lent)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és egyre több olyan dolog van amire szükségem lenne.

Festő,mázoló,tapétázó szakmám van, de egyszerűen nem találok olyan maszekot ami normálisan fizet. A hirdetéseimre is csak 1-2 ember jelentkezik olyasmivel hogy meszeljem ki a disznóólat(példa) és fizetnének érte 1-2000ft-ot. (persze-persze sok kicsi sokra megy..) Diákhitelt ne vehetek fel,mert nincs utalás a bankkártyámra. Közel 100.000ft-ra lenne szükségem. Valaki tud valamit?

2015. nov. 19. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
naponta 3 disznóól 2000 ft-al számolva 20 munkanap alatt már több is mint ami neked kell.
2015. nov. 19. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
úgy tudom, a festő piktor mestervizsgával menő
2015. nov. 19. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

"Festő,mázoló,tapétázó szakmám van," 16 évesen? Azt hogy???

"Diákhitelt ne vehetek fel,mert nincs utalás a bankkártyámra"

Diákhitelt csak felsőoktatásban tanulók vehetnek fel - Te valami személyi kölcsönre vagy folyószámla - hitelre gondolhattál...

Mégis mik lennének azok a dolgok, amikre ilyen gyorsan szükséged lenne? Elképzelhető, hogy meg tudom mondani, hol tudod olcsóbban megvenni.

"Közel 100.000ft-ra lenne szükségem" Mivel én felnőtt vagyok, nekem meg 3 millióra (nagyobbak az igényeim), de sehogyse jön össze... pedig penészes a fürdőszobánk, a fiam allergiás, stb. Pedig próbálkoztam már dolgozással is :D (még mielőtt lehúznátok, folyamatos munkaviszonyom van, ezt csak poénból írtam)

2015. nov. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!