Pénzszerzés gyorsan? (többi lent)
16 éves vagyok,és egyre több olyan dolog van amire szükségem lenne.
Festő,mázoló,tapétázó szakmám van, de egyszerűen nem találok olyan maszekot ami normálisan fizet. A hirdetéseimre is csak 1-2 ember jelentkezik olyasmivel hogy meszeljem ki a disznóólat(példa) és fizetnének érte 1-2000ft-ot. (persze-persze sok kicsi sokra megy..) Diákhitelt ne vehetek fel,mert nincs utalás a bankkártyámra. Közel 100.000ft-ra lenne szükségem. Valaki tud valamit?
"Festő,mázoló,tapétázó szakmám van," 16 évesen? Azt hogy???
"Diákhitelt ne vehetek fel,mert nincs utalás a bankkártyámra"
Diákhitelt csak felsőoktatásban tanulók vehetnek fel - Te valami személyi kölcsönre vagy folyószámla - hitelre gondolhattál...
Mégis mik lennének azok a dolgok, amikre ilyen gyorsan szükséged lenne? Elképzelhető, hogy meg tudom mondani, hol tudod olcsóbban megvenni.
"Közel 100.000ft-ra lenne szükségem" Mivel én felnőtt vagyok, nekem meg 3 millióra (nagyobbak az igényeim), de sehogyse jön össze... pedig penészes a fürdőszobánk, a fiam allergiás, stb. Pedig próbálkoztam már dolgozással is :D (még mielőtt lehúznátok, folyamatos munkaviszonyom van, ezt csak poénból írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!