Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 13 éves fiú hogyan szerezhetne...

13 éves fiú hogyan szerezhetne gyorsan pénzt?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék xbox 360-t, de még eddig sose volt rá pénzem. Hogyan szerezzek?

2012. szept. 17. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a "Nem érem be semmivel, legyen meg mindenem." felfogás csak mostanság divat, azt javaslom, szokj hozzá, hogy nincs Xbox-od. Esetleg születésnapra, névnapra, húsvétra és minden egyéb alkalomra kérj pénzt és gyűjtsd össze. Ezt most nem azért mondom, hogy kioktassalak, hanem mert 13 évesen nem kaphatsz munkát hivatalosan. Sőt, többnyire egyáltalán nem, vagy ha igen, akkor szívességből, aprópénzért.
2012. szept. 17. 18:00
 2/6 anonim válasza:
Állj ki k*rválkodni :D:D:D:D
2012. szept. 18. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
...és ha nehezen összekuporgatott, évek alatt összespórolt zsebpénzedet egy pillanat alatt elköltöd egy halom műanyagra meg kábelre, akkor érzed meg, hogy mekkora marhaság volt...
2012. szept. 18. 13:53
 4/6 anonim válasza:
házimunkáért, jó jegyekért kérj pénzt! enyiiii én egy ipadre gyűjtök így, már van 190 ezrem, már csak 60ezer kell :D:D:D a szüleim biztos megvennék nekem a sznapomra októberben, de nem akarom ezt kérni tőlük, mert így majd jobban becsülöm :D:D:D:D sok sikert!! ja meg írhatsz fogalmazásokat, házifeladatokat pár 50-100 ftért :)
2012. szept. 25. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudod az én szüleim nemtudnak így elszállni, hogy még erre is költsenek!

Tudom, hogy vannak ilyen elkényesztetett emberek akiknek ahoz, hogy tanuljanak ilyen fajta inspiráció kell!

Ez egyáltalán nem jó! Nehogy azt hidd, hogy ez jó, hogy neked erre van szükséged!!!

2012. szept. 25. 19:03
 6/6 anonim válasza:
Vagy bevállalsz kutyasétáltatást valaki olyantól akinek kevés ideje van.
2012. szept. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!