Egy egyetemista diák mivel kereshetne pénzt?
más se tud jobbat. két féle egyetemista van. az egyik, akinek mindent a segge alá tolnak a szülők, a másik meg az, aki a lelkét kidolgozza, ha nincs más választása.
te pont a határán vagy a dolognak, mert segítenek, de kínosnak érzed, így hát nem vagy ráutalva arra, hogy muszájból gürcölj, viszont a munkáltatók többségének sem fog kelleni olyan ember, aki csak heti fix 3 napot vállal.
rengetegen dolgoznak vendéglátóiparban éjszaka pultosként mondjuk, ami összeegyeztethető az egyetemmel, bár nyilvánvaló elég kellemetlen délután 4-5re menni, és aztán addig ott állni, ameddig be nem zár a hely.
Szia!
Én az egyetem mellett egy cégnél dolgoztam heti 3, majd heti 2,5 napban (2*8 óra és 1*6, utána mentem órára), az óráimat és a munkát próbáltam összeegyeztetni. Egy évig dolgoztam így. Előtte voltam pénztáros és árufeltöltő is, de dolgoztam fél évig egy munkaközvetítő cégnél is. Sajnos nekem muszáj volt dolgoznom, mert a szüleim nem támogattak, de ismerek olyat is, akinek mindent odatoltak, már végeztünk és a mai napig nem dolgozik az illető.
Szerintem próbálkozz pincérkedéssel, felszolgálással, ezt lehet hétvégén végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!