Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha vissza könyörögném magam...

Ha vissza könyörögném magam visszavenne?

Figyelt kérdés
Próbaidő alatt voltam és kiléptem, mert nem tetszett a meló, de viszont most visszamennék. Érdemes lenne próbálkozni vagy egy esély van mindenkinél? Sokáig gondolkoztam rajta...
2017. febr. 26. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Kihez? A nagybatyadhoz, vagy valami vadidegen cegtulajhoz? Mennyi ido utan hagytad ott, ket het, ket nap vagy harom honap?

Istenem... te ismered a regi fonokot, te tudod milyen korulmenyek kozott mentel el, te tudod vissza fog-e fogadni.

En pl. biztosan nem vennelek vissza, ha a probaido alatt mar nem tetszett a melo, oldd meg, van eleg jelentkezo helyetted.

2017. febr. 26. 23:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Lassan 1 hete, de igazából elszúrtam már az első napomat, mert eléggé negatívakat mondtam, hogy nem bírom stb... :(
2017. febr. 26. 23:53
 3/14 A kérdező kommentje:
vadidegen főnök volt...
2017. febr. 26. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Melyik a rosszabb a beégés hogy visszautasítanak vagy a meló és a körülmények ? Akkor volt ok ami miatt lefarcoltál . Ez van a kapcsolat végett , egyedül nem jó és a hibák eltűnnek a szép eseményekre koncentrálsz de a bűntudat és a kín marad ..
2017. febr. 27. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Magyarán arcul köpted a főnöködet már az első napon. Esély persze van, otthon, a magánéletben, a családodnál, a barátodnál, de ez egy munkahely volt, és akiről beszélünk az nem a te barátod, cimborád, ágyasod. Szerintem keress másik munkahelyet és ha még érdekel, akkor 1 év múlva majd adj be újra egy jelentkezést.
2017. febr. 27. 01:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy arcon köptem? Nem tetszett otthagytam, de már megbántam nagyon...és nem merek újra kapcsolatba lépni vele, mert szerintem nem venne fel megint...
2017. febr. 27. 02:04
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Beszóltál neki.
2017. febr. 27. 02:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát én aztán nem szóltam be neki :D csak elmondtam, hogy miért nem jó nekem az a meló, de már rájöttem, hogy lehet, hogy mégis jó lett volna... ennyi.
2017. febr. 27. 02:22
 9/14 A kérdező kommentje:
De mindegy is, majd lesz másik...
2017. febr. 27. 02:24
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
A # 2,3 válaszaidból pedig ez jött le. Na mindegy, én segget nem csinálnék a számból és szégyellném is magamat, ha most újra vissza kellene kullognom, de hát te tudod, szükség törvényt bont, szokták mondani.
2017. febr. 27. 02:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!