Ezek a szakmák mit is csinálnak pontosan?
Röviden annyi, hogy a munka ügyi központban részt vehetek egy képzésen, mert csak érettségim van eddig.
Ami engem érdekelne:
- gyermek és ifjusági felügyelő
- pénzügyi ügyintéző
- számviteli ügyintéző
- nyomdaipari technikus
- társadalombiztosítási ügyintéző
- fegyveres biztonsági őr
- vállalkozási mérlegképes könyvelő
Az a baj hogy nem tudom mit is csinálnak pontosan, olyan munka nálam kizárva ami sokat telefonál, paranoiás vagyok olyan téren, hogy agydaganatot kapok.
Az nem érdekel hogy a biztonsági őrt lelőhetik vagy bármi ilyen, csak az ilyen belső szervi bajoktól félek. ezért mobilos munka kilőve. Sajnos ez annyira evidens a mai világban, hogy nem írják oda hogy telefonnal végzett munka.
24 F
Gyermek- és ifjúsági felügyelő sok papírmunka és gyerek. Nem javaslom, ha később szeretnél családot, mert ettől eléggé elmegy tőle a kedved (tapasztalat).
Az ügyintéző izék jól hangzanak, mert semmit sem tudok róluk. Annyi bizonyos, hogy rengeteg papírmunka és tökönszúrás, általában a nők jobban bírják az ilyesfajta monotonitást.
A biztonsági őr az igazi semmitérő vacak. Vagyis jó, mert lesz munkád, és rossz mert ez nem munka. Bele lehet őrülni a semmittevésbe. (Ha meg mégis tenni kell valamit, az a legtöbbször nem éppen kellemes). Ez is tapasztalat.
Mérlegképes könyvelő, hát talán a leginkább olyan, amihez nőnek kell lenni, mert elég nehezen lehet bírni a monotonságát, de...: Talán ezzel tudsz a legjobban pénzt keresni a felsoroltak közül, HA jól tudsz kommunikálni. (Lehet vonalas telefonod is munka közben ;)) Nekem a legtöbb bajom a könyvelőimmel az érthetetlenség volt, egyszerűen nem értettük meg egymást, egy másik világban élnek (mint a programozók...). Ha most nekem kéne dönteni, akkor emellett döntenék.
gyermek és ifjusági felügyelő: óvónéni, táboroztató, napközis tanítónéni
pénzügyi ügyintéző: banki alkalmazott, rosszabb esetben biztosítási házaló
számviteli ügyintéző: könyvelősegéd
nyomdaipari technikus: magától értetődő, nyomdász
társadalombiztosítási ügyintéző: egészségügyi biztosítás ügyintéző
fegyveres biztonsági őr: szintén adja magát
vállalkozási mérlegképes könyvelő: könyvelő
A könyvelők és ügyintézők általában elég kommunikációigényes feladatkörök, de szerencsére már feltalálták a vezetékes telefont, ami 0%-al növeli az agydaganat esélyét, így ettől nem kell tartanod, ráadásul elég erősen e-mail és más elektronikus felületek felé mozdul az információátadás. A nyomdaipart én mindenképp karcinogénebbnek tartanám - pedig azért ott sem halnak naponta az emberek. Őszintén szólva az utolsó kivételével olyan nagyon jó kilátásokkal rendelkező meló nincs köztük.
+ logisztikai ügyintéző?
köszönöm a válaszokat, jár a zöld mindenkinek :)
én férfi vagyok, de a női munkák jönnek be inkább, ilyen autoszerelő, forgácsoló, festő, ezeket bele sem írtam inkább,
mondjuk egy áruházi dolgozói munka tetszene, bár az is női inkább,
de akkor mit csinál egy férfi?
fizikai munkát nem szeretnék nem is olyan a testalkatom, vezetni nem tudok nem is vonzz, amiket hirdettek azok közül ezek szimpatikusak úgymond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!