Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hitelügyintézőként milyen...

Hitelügyintézőként milyen fizetést kérjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő héten megyek állásinterjúra a MediaMarkthoz. Hitelügyintézői pozíció. Milyen fizetésre számíthatok, vagy ha felvetik, milyen összeget állítsak be? Vidéki megyeszékhelyről van szó.
2017. febr. 22. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

bocs, kas ezzel indítasz el se menj.

példa

a mit kikerestem: te is készülhetsz "stressztűrésből ..etc..

---

"Ami a HR-est zavarja állásinterjún:

A pályázó túlértékeli személyiségét és tudását

Rámenős, vagy épp ellenkezőleg, teljesen érdektelen a cég, helyzet, a pozíció iránt

Tájékozatlan, felkészületlen

Irreális fizetési igénnyel áll elő

Nincs jövőképe, karriercélja, perspektívája

Zavarodottság stresszes helyzetekben (például botladozó nyelv, zavaros beszéd, vagy a kezében tartott papírlap ideges, zaklatott gyűrögetése)."

----

a keresőszó:

állásinterjúk buktatói

- amiből idéztem:

[link]

Te is "tájékozódhatsz" akár a "neten" is.

--

Valahol olvastam:

-fontos, hogy legyen alapvető ismereted a cégről likviditás, cégközpont tevékenységi körük ..

Ha azzal indítasz: "helló én ez és ez vagyok" - eleve bukta. inkább "áradozz" legyen előzetes képed a a cégről hogy "épp ilyenhez" szeretnél bekerülni aztán meglátják mit tudsz... a túlzott "bér-orientált indítás " az állásinterjúra,

nem egy előny .A fizetést ők döntik el .max megköszönöd.és máshol próbálkozol.---Lényeg legyen előképed is a cégről

---

Egy élő példa:

-Egy ismerősöm, aki főiskolai nyelvtanár volt, majd beleunt az tanításba. -felmondott.Mellesleg tökélretesen beszélt franciául, oroszul, angolul,a németet is értette - mint írtam francia -orosz- magyar szinkrontolmács is volt Persze neki is éni kellett.. jobb híján ő is elment egy francia céghez állásinterjúra mégse monda egy szóval sem van- e diplomája azt se, hogy keni -vágja a franciát. Csak állást keresett. Megkérdezték mire gondol?

- Ő: mindegy-akármi is ... végül portás lett.

- Elvállalta.

-Egyik este 10 körül jön valaki - megállította,az furcsállotta a dolgot mert még portás őt nem tartóztatta fel Monda az "portás -tanárnak: Őn nem ismer?

-Nem.

Nem is tudja ki vagyok?

A portás megelőzi: Azt tudom , én ki vagyok:

Én vagyok a portás- "XY"- bemutatkozott :

-"Nekem tudnom kell ki jön be,. ki megy ki ez a dolgom, kérem igazolja magát !

amaz mondta: én vagyok a vezérigazgató

-Én pedig a portás.

kérem igazolja magát !-

- így akadékoskodott vezérrel , majd beszélgetés közben kiderült kivel is beszél s vezér. Másnap a titkárságon dolgozott mint vezető szakfordító..

kb ... : ez a lényege..összegezve: juss be, s aztán kiderül mit tudsz.a lányom is volt 2 fősuli + summa lauda egyetemmel, "professzori dicséretes" záró szakdolgozattal - portás, raktáros , majd személyi titkár később pályaorientációs tanácsadó . Jelenleg területi vezető egy cégnél -nem minimálbérért.-step-by step.

Van akinek elsőre sikerül de ez a ritkább. sok sikert, és ne izgulj, ne követelj.. érdeklődj munkakör, feladat a fizetésről: ezt az egyet bízd rájuk. "ne érdekeljen túlzottan, mert nem szeretik. előbb mutasd meg mit tudsz..(nem a diplomákra gondolok)- a rád bízott munkára, feladatra. (...) nézz körül a neten ha gondolod, ,keress fel néhány pályaválasztási/pályaorientációval foglalkozó szaktanácsadót.

2017. márc. 2. 06:41
 2/2 anonim ***** válasza:
jav: bocs, kas >>>> bocs, ha..
2017. márc. 2. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!