Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találtátok meg az első...

Hogyan találtátok meg az első állásotokat?

Figyelt kérdés

Szokásos problémám van. Mindenhol a tapasztalt embereket keresik. Ha nagy ritkán behívnak interjúra, vannak ott ilyen emberek is. Persze inkább őket veszik fel... :(

Hogy szerzek így tapasztalatom? Jelentkeztem gyakornoknak is már. Vissza se írtak...

Diplomám van, de azon agyalok megpályázok valami árufeltöltő/raktáros állást. Hátha oda jó leszek...

Amúgy nagyon el vagyok keseredve már :(

2010. máj. 9. 10:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen, ez a probléma... Ha fiatal vagy az a baj, hogy tapasztalatlan--ezért nem vesznek fel.

Ha időseb vagy ---ez a baj és nem vesznek fel.

:/

2010. máj. 9. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
17-20 éves koromig pultosként dolgoztam egy kocsmában. Nyári munkának indult, úgy, hogy ismerősök beajánlottak. Először csak nyáron, majd suli közben hétvégén, utána állandós lettem, mikor végeztem. Mióta nem dolgozom ott, nem is találok munkát, nemsokára 2 éve lesz, pedig, ami csak létezik, mindent megpróbálok, de a tapasztaltakat keresik mindenhová. Nem csak, Te, már én is elvagyok keseredve...
2010. máj. 9. 10:58
 3/15 A kérdező kommentje:

Én még "csak" kb. fél éve keresek munkát

Nagyon szomorú ami ebben az országban zajlik... :(

2010. máj. 9. 11:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Az biztos.
2010. máj. 9. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:

én 3x is úgy szereztem melót, hogy iwiw-en feltettem hirdetést, és jöttek az ajánlatok.

mi a szakmád?

2010. máj. 9. 14:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Én eredetileg számítástechnika szakos tanár vagyok, de egyébként szinte mindent elvállalnék. Főleg irodai munkát szeretnék. DE a biztosítós, ügynöki, utazgatós, jutalékos rendszertől kiráz a hideg....
2010. máj. 9. 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
van egy papírod, h sztech tanár vagy, vagy valóban értesz is hozzá? illetve az sztechen belül milyen szakokat tudsz komolyabban? illetve fősulis szinten, vagy szakközépsulis szinten?
2010. máj. 9. 21:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Persze hogy értek hozzá!

Ezzel a diplomával középsuli 10. osztályig taníthatunk.

2010. máj. 9. 21:28
 9/15 anonim ***** válasza:
nem mondtad, hogy milyen szak, vagy az általános informatika? szal számítógépek története, felépítése, windows alap használat meg office?
2010. máj. 9. 21:29
 10/15 A kérdező kommentje:

De inkább térjünk vissza a kérdésre!

Nem tudom ugyanis hogy találjak állást!

Munkaügyibe regisztrálva vagyok, nem bombáznak ajánlatokkal

Neten szoktam nézni a hirdetéseket és újságokban.

Ahol úgy érzem hogy lenne esélyem elküldöm a szokásos dolgokat. Eddig nem jártam sikerrel

Az érdekelne hogy ki-hogyan találta meg az ELSŐ állását???

2010. máj. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!