Mit írjak a motivációs levélbe?
Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy a félévre otthagytam az egyetemet és szeretnék elhelyezkedni egy cégnél szalagmunkásként. eddig még nem volt hivatalos munkahelyem, csak napszámba jártam, így az önéletrajzom is fél oldal és nem tudom mit írjak a motivációs levélbe.2017. febr. 20. 22:17
1/4 anonim válasza:
Szalagmunkához komolyan kérnek motivációs levelet? Ilyen helyekre nem csak egy űrlap van amit ki kell tölteni?
2/4 anonim válasza:
Ha egyetemista voltál akkor csak tudnod kéne valami motivációs levelet összedobnod, nem?
3/4 anonim válasza:
Nekünk már gimi 12.-ben tanították, hogy miként kell megírni egy motivációs levelet - és az csak 7 éve volt.
Másik kérdés, hogy meglátják, hogy egyetemről mész szalagmunkára fel se vesznek, mert "túlképzett" és csak ideig-óráig dolgoznál nekik, ergo nem vagy jó befektetés.
4/4 anonim válasza:
3-as, tévedsz mivel nem diplomázott még le, ergo nem minősül diplomásnak, és nem kell neki bejelentenie azt sem, hogy szeptemberig tervez csak maradni. Valami respond jöhetne a kérdezőtől, hogy milyen gyárba akar menni szalagmunkára mert pl itt a környékünkön lévő gyárakban (és van egy pár) csak egy űrlapot kell kitölteni és be is hívnak próbamunkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!