Ki mit dolgozik és nettóban mennyit keres?
Figyelt kérdés
A környékemen a szakmámmal végezhető munkák eddig nem igazán jöttek be, ezért nézelődök különböző területeken, amik részben vagy egyáltalán nem kapcsolódnak a végzettségemhez. Ezért lennék kiváncsi milyen állással mennyit lehet keresni, mivel némelyikhez nincs túl sok fogalmam mi a reális bérigény. A válaszokat előre is köszönöm!2017. febr. 15. 19:33
1/16 anonim válasza:
főállásom sima irodai adminisztráció, nettó 110-150e bónusztól függően. Szerencsére mellette megy a vállalkozásom, ahol átlag 1,5x annyit mint a fizum.
2/16 anonim válasza:
Vegyésztechnikusként laboráns vagyok, nettó 115000Ft-ért.
3/16 anonim válasza:
fordítok, nálam változó
van hogy nettó 80, máskor nettó 220
4/16 anonim válasza:
Nem tudtam a szakmamban elhelyezkedni, most egy gyarban vagyok cnc kezelo 3 muszakban, mindennel egyutt 130-140 korul kapok
5/16 anonim válasza:
Jogász vagyok és havi 5-600 ezret keresek erotikus munkával.
6/16 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok, havi 10 millió környékén keresek.
8/16 anonim válasza:
Multi, csoportvezető, havi 360-520k között (átlag olyan 440k), túlórafüggő. Plusz havi kb nettó 25k cafetéria, illetve évi 10% bónusz, de ahhoz elég kemény számokat kell hozni.
9/16 anonim válasza:
Raktáros/targoncás , havi 110e nettó + 15e Ft étkezési jegy....
10/16 anonim válasza:
Asszisztens vagyok, nettó 180 + cafi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!