Az önkéntes munkát is be kell jelenteni?
Figyelt kérdés
Önkéntes munkát vállaltam egy állatmenhelyen, amiért természetesen nem kapok pénzt, és azt szeretném tudni, hogy be kell-e mennem emiatt a munkaügyi hivatalba.2017. febr. 14. 09:26
1/2 anonim válasza:
- szerintem nem, de miért nem őket kérdezed?
- a kérdés miért nem a munkaügyek között van?
2/2 anonim válasza:
Miért kellene bemenned a munkaügyi hivatalba? nem értem. Nem munkaügyi központot akartál írni? De oda sem kell bemenni, ha valahol munkát vállalsz- csak akkor, ha álláskeresési támogatást folyósítanak - olyankor be kell jelenteni, ha dolgozol. De önkéntes munkára nem kapsz pénzt - tehát ezt nem kell bejelenteni.
DE! Az állatkerttel ajánlatos lenne mindenképpen kötni egy szerződést, hogy önkéntes alapon működsz náluk - nehogy később elővegyenek adócsalásért/eltitkolásért, hogy feketén dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!