Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az önkéntes munkát is be kell...

Az önkéntes munkát is be kell jelenteni?

Figyelt kérdés
Önkéntes munkát vállaltam egy állatmenhelyen, amiért természetesen nem kapok pénzt, és azt szeretném tudni, hogy be kell-e mennem emiatt a munkaügyi hivatalba.

2017. febr. 14. 09:26
 1/2 anonim ***** válasza:

- szerintem nem, de miért nem őket kérdezed?

- a kérdés miért nem a munkaügyek között van?

2017. febr. 14. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
59%

Miért kellene bemenned a munkaügyi hivatalba? nem értem. Nem munkaügyi központot akartál írni? De oda sem kell bemenni, ha valahol munkát vállalsz- csak akkor, ha álláskeresési támogatást folyósítanak - olyankor be kell jelenteni, ha dolgozol. De önkéntes munkára nem kapsz pénzt - tehát ezt nem kell bejelenteni.

DE! Az állatkerttel ajánlatos lenne mindenképpen kötni egy szerződést, hogy önkéntes alapon működsz náluk - nehogy később elővegyenek adócsalásért/eltitkolásért, hogy feketén dolgoztál.

2017. febr. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!