Ovodai dajkák, mennyit kerestek?
Azért érdekelne, mert ezen az okj-s tanfolyamon gondolkozom.
Megkapjátok a most minimum 161.000 bruttót vagy akkor mennyi nettót kaptok kézhez?
Illetve hogy miket kell dolgoznotok ott az oviban, érdekelne, milyen feladatokat kell elvégeznetek?
Előre is köszönöm, remélem segítettek!!
23 n
Minimálbért kapnak.Nem tudom konkrétan mennyi, 80 körül kap a dajka rokonom. Most hogy 77 ezer vagy 83azt nem tudom ..Szerintem nem éri meg elvégezni, nem nagyon van feljebb jutási lehetőség..Ennyi pénzért azért elég sok feladat van,köztük sok fizikai jellegű.
és ahogy hallottam a tanfolyamosok nagy része nem is tudott elhelyezkedni
Barátnőm 7 év munkaviszonnyal kap 83 ezer nettót.
Munkák:takarítás(csoportszobák, közös helyiségek, wc-k, udvar) uzsonnáztatás, fektetés, wcztetés, az óvónők keze alá dolgozás(eszközök előkészítése, elpakolása) ágyazás, öltöztetés stb...
köszönöm a válaszokat!
hát, eléggé elszomorodtam, mert nagyon keveset kapnak!!
Akkor szerintem ennyiért nem éri meg elvégezni..:(
ilyen bérekből hogy élnek meg?
mindegyiket eltartja a pasija?
Na nekem is az egyik ismerősöm informált, hogy ő a dajka képzés után nem tudott elhelyezkedni, mert kezdőként valami közfoglalkoztatottnak vették volna fel 50 ezerért...
Szóval tényleg nem éri meg...:/
Csak azért gondolkoztam ebben a képzésben, mert hétvégén nem tudnék dolgozni, és ezért jött volna jól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!