Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pozitívnak vagy negatívnak...

Pozitívnak vagy negatívnak értékeled az alábbi munkahelyi szituációt?

Figyelt kérdés

A cégnek vannak irodai dolgozói és vannak akik a gyártósor mellett dolgoznak.

Minden évben van egy csúcsszezon, amikor több a gyártósori feladat. Ilyenkor az irodai dolgozókat is levezénylik a gyártósorhoz.

Ez szerintetek pozitív dolog, amire a cég büszke lehet vagy inkább negatív?

2017. febr. 10. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Ezt hívják munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatásnak. Az Mt. szabályozza, vannak korlátai. Nézz utána, szerintem fontos lehet Nálatok!

Ezt sajnos megteheti a munkáltató a munkavállaló beleegyezése nélkül (viszont vannak kivételek).

2017. febr. 11. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Amennyiben nem változik a fizetés és nem kell műszakozni, akkor engem aztán nem zavarna, egy évben egy hónapig mást csinál az ember és túl is fizetik a munkakörhöz mérten. Így, hogy a vezetőség is odaáll, főleg nem érezném büdösnek, pedig elég magasan kvalifikált értelmiséginek mondhatom magamat.
2017. febr. 11. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem miért etetitek a trollt. Nincs ilyen.
2017. febr. 11. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
pozitivum, mert legalább változatos a munka
2017. febr. 11. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ez azt bizonyítja, hogy túl sokan akarnak irodai dolgozók lenni és túl kevesen sori összeszerelők. A munkaerőpiacnak összeszerelőke van szüksége, nem olyanokra, akik a gép előtt való facebookozással töltik a munkaidejüket.
2017. febr. 11. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez japanban pl. egy pozitiv jelenseg. TQM filozofia :D. Nyilvan a fizetestol is fugg, de szerintem ha jo a szervezeti kultura, legkor es honoraljak azokat, akik a sajat feladatkorukon kivul mast is tesznek a szervezetert (nem kotelezoen) akkor ez egy pozitiv jelenseg
2017. febr. 11. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
@15 Nyilván sok munkája lenne az összeszerelőknek, ha nem tervezne a mérnök terméket, a logisztika nem szervezné a fuvarokat, a vezetőség nem emelne a termelékenységen, a pénzügy nem számlázna és könyvelne, az ügyfélkapcsolatosok nem tartanák fenn a jó kapcsolatot a megrendelőkkel és a kintlevőség kezelés nem hajtanába a jogos pénzeket.
2017. febr. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!