Milyen úton tudom felkelteni egy külföldi játékfejlesztő érdeklődését?
Figyelt kérdés
Hogy pontosabb legyek, nagyon jól tudok rajzolni, és a jövőben úgy tervezem, hogy a tudásomhoz legközelebb álló stúdiót céloznám meg. Viszont Mo nem bővelkedik ilyen stúdiókból, de ha igen érdekelnének. De pl.(!!!) egy Blizzard szintű studio érdeklődését hogy tudnám felkelteni? Esetleg ha mondjuk, folyamatosan küldeném nekik az újabbnál-újabb referenciáim? De persze a Blizzard csak egy erős példa.2017. febr. 10. 14:04
1/3 anonim válasza:
Blizzard valószínűleg naponta kap 100 ilyen levelet, évek óta. Az már más kérdés, hogy valószínűleg megvan a csapatuk akik rajzolnak nekik.
2/3 A kérdező kommentje:
Na ezért írtam, hogy a Blizzard csak egy példa...
2017. febr. 10. 17:09
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem ne várd, hogy a Blizzard rögtön felvesz. Mármint lehetséges, meg nem láttam, amiket csináltál, de az egyik leg-minőségre-menőbb cég, úgyhogy olyanokat vesznek csak fel.
Küld el inkább minél több cégnek, az is jó ref. aztán a Blizzardnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!