Ausztriában van diákmunka lehetőség magyaroknak nyáron?
Na, akkor neked is leírom, amit a másik kérdezőnek:
"Nem értem én ezt... Minden egyes fiatal kihagyja a számításából azt az apró tényt, hogy lakni is kellene valahol, valamiből (legalább egy hónapig, az első fizetésig). Vagy mindjárt biztosítsanak lakást is? :-)
Van félretett pénzed úgy min. 200 ezer ft? (lehet, keveset írtam)
Nos, ha van, akkor kb majdnem annyit fogsz kifizetni szállásra, utazásra, mint amennyit keresnél a munkával. "
Ezen kívül - Eu ide vagy oda - 18 év alatt aligha fognak alkalmazni, ráadásul a papírmunkák elintézése sem 2 perc - nem nagyon lesz olyan munkáltató, aki ezt 1 hónap miatt bevállalja - ez túl rövid idő... Ha meg feketén dolgoztok, akkor fennáll a veszélye annak, hogy ki sem fizetnek.
Ezzel szemben itthon a Tourinform szokott alkalmazni nyárra diákokat információs pultokhoz - ott tudnátok gyakorolni a nyelvet - utána meg kimehettek 1 hétre turistáskodni Ausztriába :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!