Mit tennétek a helyemben?
Most jelentkezem a felsőoktatásba. A BME-n jelölnék két szakot, a kereskedelem és marketinget, valamint a nemzetközi gazdálkodást, mindkettőt duális képzésben. Az a helyzet, hogy a pontom előreláthatóan meglesz, viszont ha a duális képzés nem jön össze, nem vesznek fel a munkahelyre, akkor nem tudom finanszírozni a pesti létet.
A helyi egyetemet is megjelölöm harmadikként.
Most le kell adni a jelentkezést, és július 9-ig egy lehetőségem van módosítani a sorrenden.
Az egyetem oldalán azt írták, hogy július elején kiderül, melyik munkahellyel köthet szerződést a hallgató.
A dilemma tehát abban áll, hogy ha nem jutok be a munkahelyre, akkor hiába van meg a pontom, egyszerűen nem tudom bevállalni.
Tehát akkor módosítanom kell a sorrendet még július elején, és előretolni a helyi egyetemet, vagy úszott a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!