Projekt asszisztens! Mennyi legyen a fizetési igényem?
Figyelt kérdés
Projekt asszisztenst keres egy szegedi cég, kb. 400 főt foglalkoztatnak. A diploma csak előny, de nem elvárás. 1 éves tapasztalat kell.
Adminisztrációs munkakör inkább.
Én nettó 140-150 ezerre gondoltam. Túl sok vagy kevés?
2017. febr. 9. 15:52
11/14 anonim válasza:
Már amiatt biztosan nem vennélek, ahogy reagálsz a válaszolóknak. Egy projekt asszisztensi pozíció az már részben people managment. Tisztában vagy vele, hogy egy ilyen pozíció során rengeteg emberrel kerülsz interakcióba? Itt neten csak felbosszantasz, de élőben nagyot fogsz koppanni.
12/14 A kérdező kommentje:
hát akkor elég gyengék az idegeid ha ez felidegesít :D biztos hogy nekem nem kellene dolgozni? :D
2017. febr. 10. 09:01
13/14 anonim válasza:
Továbbra sem válaszoltál egy kérdésre sem, hogy mi a pontos munkakör.
14/14 anonim válasza:
Hagyjuk, mindig voltál hülye emberek, kérdező csak egy közülük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!