Egy gyógyszerész asszisztens kb mennyi fizetést kap 1hónapban?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.. remélem érkezik 1pár válasz😊2016. dec. 7. 00:07
1/7 anonim válasza:
Munkánként egyet. Ebben a szakmában legtöbbször egyet.
2/7 anonim válasza:
Egy 'sima' asszisztens kb. 100 ezer nettót, a gyógyszerkiadó szakasszisztens kb. 30-50 ezerrel többet.
SEMMIKÉPP sem válaszd ezt a szakmát, hiába volt ez egy gyönyörű szakma régen.
3/7 anonim válasza:
Rokonomnak gyóygsztára van kisvárosban és sajnos csak 85-90 nettót kap a gyógyszerkiadó asszisztens is. Bp-en ez lehet 100-140 nettó is.
4/7 A kérdező kommentje:
Huu ennyire keves lenne tenyleg??
Koszonom az eddigi valaszokat, kerlek irjatok még ha van vmi infotok erről!! Millió köszönet!
2016. dec. 7. 11:15
5/7 anonim válasza:
*gyógyszertári asszisztens
Pár hónapja végeztem, 148.000 Ft a nettóm. Ismerek pár szakasszisztenst, egyikük sem keres 180.000 Ft nettó alatt. (Budapest és környéke)
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor a fentiek miről beszelnek?
En Debrecenbe lakom ott vajon milyen..??
Elvegeztem hozza a kepzest de utanna kimentem kulfoldre kb.5 evet. Még van eselyem ?
2016. dec. 7. 21:28
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy van. Próbálj minél előbb elhelyezkedni, mert a szakasszisztensi képzés előtt 2 év munkaviszonyt igazolnod kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!