Folyami hajó: wifi?
április körül megyek ki folyami hajóra dolgozni. korábban még nem voltam, és ismerősöm sem, ezért a neten tájékozódom ezzel kapcsolatban. elég sok dolgot találtam már, de erről még semmit: van a hajókon wifi?
nem létfontosság persze, hiszen dolgozni megyek. :D
de azért pl estére, vagy haza írni viberen a szüleimnek, arra jó lenne..
vagy ha nincs, akkor hogyan oldhatom meg a mobilnetet külföldön? (t-mobile-os vagyok)
Nemsokára előkerül Bak Norbi és majd Ő informál :-)
Annyit tudok addig is mondani, hogy volt idő, amikor nélkülözni volt kénytelen a Gyakori (és én :-) ), mert olyan hajón volt, ahol nem volt wifi.
Azaz.. Most is onnan nyomom mobilnettel 😀😁.
Nem minden cégnél van. Ahol pl. amerikai vagy ausztrál utasok vannak ott jellemzően van pl. 5 csillagon a crewnak is. Van ahol a vendeg wifit te is használhatod , kerdes milyen a jel erőssége van ahol fizetni kell érte, van ahol meg nincs.
Azokon a szakaszokon érdemes megnézni milyen szolgáltató mennyiért mit ad? Pl. én most németben vodafone-t használok 20 euro 2gb , de egy hónapig ad netet, csak épp lekorlátozza a 4 Gt ha eléred a forgalmat, de a sim kártyához kell német cim is, amire megadhatod a kikötőt is. Van aki Lebarara vagy Lycra Mobilera esküszik inkább. ott a sim ingyenes és nem kell cim hozzá. De alapjába véve az útvonal alapján érdemes nézni mobil netet, mi éri meg jobban. Volt olyan szezon hogy otthon voltunk 7 nspbol 4-et nyilván ott mindenki a hazait használta. Ha a kényelem nem annyira szempont, kabinból ágyból netezve, akkor meg a városban sok free wifis helyet tudsz találni, plaza , kávézó, stb.
Köszönöm a választ! :) leginkább levelezésre használnám, nem vagyok egy nagy facebook/instagram kép-posztoló, tehát teljesen megfelelnek a gyengébbek is (már úgy értve, hogy ha nekem elküldi/betölti az üzeneteket, elég is. :D)
köszönöm még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!