Hajón milyen dolgozni?
A közeljövőben szeretnék letenni egy mixer-barista-flair képzést és 1-2-3 éven belül hajóra is szívesen mennék. Persze így vagyok vele mert nem tudom hogy pontosan milyen egy hajón dolgozni.
Az lenne a kérdésem hogy milyen egy hajón a barista élete, mivel eddig csak nagyon rossz dolgokat olvastam a hajózással kapcsolatban. Mindenhol úgy bánnak az emberrel mint a kutyával vagy ez ugyan úgy függ a főnökségtől mint minden más munkahelyen?
Aztán ha meggondolnám magam és mégse szeretnék hajózni, eltudok helyezkedni itthon ezzel a "végzettséggel"? Kb mennyit keresnék vele?
Elsősorban tapasztalatok érdekelnek, a laikus vélemény nyilvánítástól ha lehet tartózkodunk :)
heti 6-7 nap legalább 12 óra munka.
ha pihenni akarsz beteget jelentesz.
ku.va kemény 4 hónap. hazajössz kb másfél két millával. amiből el is versz pihenésre 3-5kilót egy hónap alatt...
Értem, köszönöm a választ. Azt tudom hogy sokat kell dolgozni, szerintem ez telesen korrekt, de elsősorban a bánásmódra vagyok kíváncsi.
Nameg sok tapasztalatot olvastam, de mindegyik pincér, vagy ilyen kisegítő szerűség volt. Barista ként is annyira rossz lenne?
én április körül megyek ki. még nem voltam korábban, de egy barátnőm az előző szezont lehúzta.
bánásmód, hát.. nyilván hajó függő. a barátnőm (szobalány volt) elmondása alapján voltak normális főnökök, és voltak kiállhatatlan, bunkó fajták is, akik lenéztek mindenkit, aki nincs valami vezető pozícióban..
de szerintem ez a legtöbb munkahelyen így van.
flegmák, bunkók mindenhol vannak. legalább 1. :D
kíváncsi vagyok már én is erre. ez a heti 7 nap meló, minden nap 12 óra kicsit el van túlozva.. persze, a barátnőm is mondta, hogy volt, hogy 12-16 órán át is folyamatosan dolgoztak, pörögtek.. de volt olyan is, hogy délután 4-től szabad volt egészen másnap reggel 8-ig!
tehát nem MINDEN NAP van 12 óra meló... csak a legtöbbször. :) :DD
én is szobalány leszek, korábban dolgoztam már Pesten hotelban takarítóként, ott ugyan csak 8 óra volt, de kibírható.
a baristáról nem tudok nyilatkozni sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!