Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hajón vagy külföldi szállodába...

Hajón vagy külföldi szállodában szeretnék dolgozni. Hogyan induljak el?

Figyelt kérdés

Hajón vagy olyan külföldi (Ausztria, Németország, Anglia) szállodában szeretnék dolgozni, ahol a lakhatást is biztosítják. Bármilyen munka érdekel, a takarítástól kezdve a felszolgálásig. Recepciósként dolgoztam (bár csak pár hónapot), úgyhogy van valamennyi tapasztalatom vendéglátás terén. Angolul társalgási szinten beszélek, németül is megértetem magam, de a tudásom maximum alap és középszint között van, ha őszinte akarok lenni.

Nagyon szeretnék ilyen helyen dolgozni mind a pénzkeresés, mind a nyelvtanulás miatt. Nem tervezem, hogy kinn telepednék le, 1-2 év után szeretnék hazajönni.

Mit gondoltok, ilyen tudással mennyire reális, hogy kapok munkát? Egyáltalán hogy vágjak neki a keresésnek? Akinek van ilyen téren tapasztalata, tudna mesélni?

Hogy találtatok munkát? Magatoktól vagy közvetítő cégen keresztül? Mennyi ideig tartott, amíg kiközvetítettek? Milyen volt a munka? Meddig maradtatok?

Minden érdekel! Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. máj. 27. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Szállodai munkát Németországban, Ausztriában EURES-en keress. Keresőbe beírod kulcsszóként a pozíció nevét németül és rengeteg ajánlatot fog kiadni. Szállást, étkezést általában tiroli szezonmunkáknál biztosítanak ingyen, ez ott lesz a hirdetések szövegében is. Elküldöd nekik a német nyelvű önéletrajzodat, ha megfelelsz nekik, keresnek. Felhívnak telefonon, és ezzel egyből el is dől, hogy elégséges-e a nyelvtudásod. Én kb 50 önéletrajzot küldtem el és 10-15 cég jelzett vissza egy héten belül.

Hajósmunkával kapcsolatban velük tárgyaltam:

[link]

Elég korrektek, viszont magas jutalékért dolgoznak.

2016. máj. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!