Valakinek eszébe jut esetleg olyan szakmát mondani amihez nem kell tudás csak csinálni kell?
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 02:40
1/5 anonim válasza:
árufeltöltés, gyári szalagos meló
2/5 anonim válasza:
A szakma szó már eleve kizárja a "nem kell tudás hozzá" fogalmat.Azért szakma..!
3/5 anonim válasza:
Valamilyen szintű tudás mindenhez kell.
De ha arra gondolsz, hogy nem kell közben gondolkodni, akkor a fizikai munkák, bár ott is kell, de ott van egy főnök, aki megmondja, hogy ezt ide rakd, azt úgy csináld stb. Ez amúgy nagyon idegesítő, én legalábbis nem bírom ha valaki állandóan osztja az észt én meg csak kussolok és csinálom.
Nekem most a szórólap osztogatás jutott eszembe. Ott csak állsz és nyújtod a lapot.
Vagy mondjuk ruhatáros, moziban aki a jegyet letépi.
De szerintem a bolti eladó is ide sorolható, főleg ha olyan bolt, aminek nem nagy a forgalma.
Takarítás, bár ott is tudnod kell egy-két szabályt.
Raktári munkák, árufeltöltés az meg olyan, hogy valaki diktálja. Vagy ha nem és nem jó helyre töltöd, akkor kapsz egy jó lecseszést.
5/5 anonim válasza:
Csöves : ingyen kitanulhatod még egy luxus hídalatti lakásod is lessz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!