Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a foglalkozásod? Szereted?

Mi a foglalkozásod? Szereted?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok,hogy hány ember szereti a munkáját!?

Amennyiben szereted,akkor miért tetszik annyira?

Amennyiben nem,akkor miért nem,és mit csinálnál helyette?

Miért?

Amivel foglalkozol azt a szakmát tanultad ki,vagy valami teljesen mást?

2010. máj. 7. 19:13
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
49%
Héj te rendörnő!!! odabilincselnél az ágyamhoz?:XD
2010. máj. 7. 19:44
 12/27 anonim válasza:
100%
Orvosdiagnosztikai laboratóriumi analítikus vagyok.Nagyon szeretem a kémiát,biológiát,ezekhez kapcsolódó tudományokat.Igen szerettem volna csinálni,ha lett volna munkahelyem.Majd elvégeztem egy OKJ-s kereskedő vállalkozó tanfolyamot.Ezután pedig személy-és vagyonőr tanfolyamot.Jelenleg 9 hónapos kisfiammal vagyok otthon.Azért végeztem ennyi félét,hogy jobban eltudjak helyezkedni.
2010. máj. 7. 19:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Gátőr és imádom.

szabad vagyok,edzhetek,tanulhatok.igaz van még 4 szakmám de én mindet szeretem csak a sors úgy hozta,hogy ide sodort.

(és rendőr nőőőőőő az álmom)

2010. máj. 7. 19:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Autókat szerelek (főleg teherautót), darut vagy földmunkagépet kezelek, és mellékfoglalkozásként buszt vezetek.

Szeretem.:)

(A rendőrnéniket is!):) :*

2010. máj. 7. 19:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Tanár vagyok és szeretném csinálni (bár úgy néz ki, hogy az óraadói állásomnak lőttek, de remélem, szeptembertől találok valahol másik állást).

Szeretem, mert a gyerekek kíváncsiak, érdeklődők, s ha nem, akkor pedig motivált vagy arra, hogy felkeltsd az érdeklődését. Olyan dolgokat adhatsz a tudtukra, amelyekről még nem hallottak, csiszolhatod, formálhatod őket, mint egy gyémántot, miközben önmagadat is csiszolod (a tudásodat, a türelmedet, az egyéniségedet).

Értéket közvetítesz. Minden amit mondasz vagy teszel, beleég a gyerekbe.

Öröm, amikor látod őket örülni egy jól sikerült dolgozat után, megérdemelt ötösnek.

2010. máj. 7. 19:53
 16/27 anonim válasza:
100%
Gépkocsivezető és imádom!!!!!!!!!
2010. máj. 7. 20:04
 17/27 anonim válasza:
100%
Több ilyen tanár kellene.
2010. máj. 7. 20:10
 18/27 anonim ***** válasza:
66%
Humán erőforrás menedzser, belügyi szakirányú diplomám van, nagyon szeretem ezt a szakmát. Munkavállalási tanácsadással, és tanulmányírással foglalkozom, imádom.
2010. máj. 7. 20:11
 19/27 anonim válasza:
Na nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszik a fiúknak a szakmám:) (rendőr)
2010. máj. 7. 20:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Nyomdász vagyok, ezt is tanultam, és nagyon szeretem!
2010. máj. 7. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!