Mi a foglalkozásod? Szereted?
Kiváncsi vagyok,hogy hány ember szereti a munkáját!?
Amennyiben szereted,akkor miért tetszik annyira?
Amennyiben nem,akkor miért nem,és mit csinálnál helyette?
Miért?
Amivel foglalkozol azt a szakmát tanultad ki,vagy valami teljesen mást?
Gátőr és imádom.
szabad vagyok,edzhetek,tanulhatok.igaz van még 4 szakmám de én mindet szeretem csak a sors úgy hozta,hogy ide sodort.
(és rendőr nőőőőőő az álmom)
Autókat szerelek (főleg teherautót), darut vagy földmunkagépet kezelek, és mellékfoglalkozásként buszt vezetek.
Szeretem.:)
(A rendőrnéniket is!):) :*
Tanár vagyok és szeretném csinálni (bár úgy néz ki, hogy az óraadói állásomnak lőttek, de remélem, szeptembertől találok valahol másik állást).
Szeretem, mert a gyerekek kíváncsiak, érdeklődők, s ha nem, akkor pedig motivált vagy arra, hogy felkeltsd az érdeklődését. Olyan dolgokat adhatsz a tudtukra, amelyekről még nem hallottak, csiszolhatod, formálhatod őket, mint egy gyémántot, miközben önmagadat is csiszolod (a tudásodat, a türelmedet, az egyéniségedet).
Értéket közvetítesz. Minden amit mondasz vagy teszel, beleég a gyerekbe.
Öröm, amikor látod őket örülni egy jól sikerült dolgozat után, megérdemelt ötösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!