Mit tegyek? 19éves lány vagyok 9-10osztályt jártam ki. nincs szakmám munkanélküli vagyok de a tanuláshoz meg hülye vagyok. Munkát nem találok. Teljesen tanácstalan vagyok? Bármilyen tisztességes munkát elvállalok. Tanfolyamra nincs pénzem.
A kapcsola az ami nagyon fontos,nekem az összes ismerősőm csak így tudod első állást találni.De tényleg valamilyen tanfolyamra kellene menned.
Na ne ordítsuk le a fejét,kitudja mért alakult nála így,legalább változtatni akar!
"Diplomás vagyok. A pasimnak érettségije sincs. 10x annyit keres mint én:s namost?:) Fel a fejjel!"
És mert diplomád van akkor neked aztán egyből munka is jár? Na hát kb ennyit ér a diploma, lófa..t sem.
Ne bántsátok már!
Változtatni akar és nekünk is alapcsomag van 3900,se újság,se vezetékes tercsit nem fizetünk.
És honnan tudod nem e a tesójáé a gép,az internet,vagy más honnan ír.
Más bukszájába ne turkájunk.Honnan tudod miért alakult így?
Nekem is a tesóm ha a szüleim nem mennek be és ne derül ki akkor ott hagyta volna a sulit,mert akkora tahok jártak oda,egymás gatyáját probálták lehuzogálni,volt hogy bele köpteka másik szendvicsébe és ruhájára stb.és már elege volt a sok idiótából és sokat logot,amiről nem tudtunk és a tanárok sem szóltak,szóval véletlen folytán derült ki.
Meg olyan haverom is van ahol ment a kemény pia és a gyereket a magavislelet miatt kisegítőbe küldték,pedig semmiből sem bukkot addig,de nem tudta a családi helyzetét feldolgozni és a sok veszekedést,piát,ahová a cigányok jártak oda küldték,ott probálták bennt tartani őket 18 éves korukig oktatás nem igazán volt és az ilyen családi háttérrel rendelkező gyerekek még inkább leragadtak,kerülték a sulit,mert kb. el lehet képzelni mik mentek a suliba.
És míg addig soha semmiből nem bukkot meg,lett 8 általánosa 18 évesen szakama meg semmi.
Nem tudni milyen az ő története és könnyű mondani mért nem viselkedett,abban a világban kell élni,hogy megértsük.
A másik meg hogy diploma és diploma között is van különbség,én is probáltam szerezni,de nekem nem tudtak a szüleim tanárt fizettni mint egyesekenek,akiknek így lett meg és nem tudtak albérletet sem,hogy a képességeimnek megfelelő fősuliba tudjak menni,nálunk csak mérnőki isi volt ekkor és én elméleti ember vagyok.Meg a kapcsolat is sokat számít,van rokonom aki végig bugdácsolt és lopkodott mindent és apuka szépen jó helyre berakta,mig én nem találok megfelelő helyet,szóval a szerencse is fontos és sok egyéb más.
De szerintem is probáljon meg a munkaügibe tanfolyamra jeletkezni és szakmája és pénze is lesz ez idő alatt,utána könnyebb lesz majd elhelyezkednie.
De tényleg ne ítélekezzünk,inkább segítsünk nem tudni mért alakult így az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!