Felvesznek az állásra?
Nekem konkrétan egy általános iskolában megpályázott állásról küldtek értesítőt SMS-ben(!), azután, hogy jeleztem nekik, hogy álláskereső lévén szükségem van igazolásra, hogy megjelentem az interjún, akarok dolgozni, stb.
Majd az SMS után RÖHÖGVE felhívtam őket és elmagyaráztam az igazgatónak, hogy még a mai modern világban sem fogadják el az SMS értesítést ilyen esetben. A Munkaügyiben nagyot nézett az ügyintéző, amikor megmutattam neki a kapott SMS-t...
aranyos:)
sajnos nem ettől függ. Nekem is van, ahol 2 hete írta válasz email-ben, hogy hamarosan felveszi velem a kapcsolatot. PEdig 100% ig megfelelek mindennek, és még mindig semmi.
Ha jó fejek, akkor írnak hogy sry de nem, de az is luxus.
Akikkel én idáig találkoztam HR-esekkel körülbelül annyit is értek mint a fizetésük. Leginkább fiatal csajok töltik be ezeket a pozíciókat akik elvégeznek valamilyen büfészakot. Máshova nem alkalmaznák őket, és ez a munka eléggé "kényelmes" mivel ők választhatnak a jelentkezők között.
Ilyenkor jön az, hogy a kínálat és a kereslet találkozik, a cég nem akar sokat fizetni viszont azért legyen valamilyen papírja még is annak a személynek aki választ. Pedig ezt amit csinálnak egy érettségivel is el lehetne végezni. De itthon fontos a papír. A lényeg az, hogy nem érdekli őket, ugyan úgy megkapják azt a kevés fizujukat aztán kész. Néha kiküldenek egy sablon levelet amit átírnak egy kicsit és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!