Milyen cégekről tudtok akik "betanítanak" programozásba?
Van felsőfokú végzettségem de nem IT területen, affinitásom a programozáshoz, pár nyelv alapját ismerem is de se munkatapasztalatom se szakmai tudásom nem elég önmagában egy junior java vagy phyton fejelsztői pozíció megpályázásra.
Már nincs hallgatói jogviszonyom így a gyakornoki pozik nagyrésze kilővel.
Hogy tudnék így belépni hasonló munkakörökbe?
Itthon önfejelsztés, egyszer majdcsak elég lesz?
Fejlessz valami konkrétumot, amit be tudsz mutatni, mint saját szerzeményt és amin látszik a tudásod, az affinitásod valamint az önállóságod. Hogy ne csak úgy mondogasd, hogy te otthon gyakorolsz, hanem legyen "kézzelfogható".
Ha látnak benned fantáziát biztosan felvesznek, mert nekik is azért számít ha olcsóbb a munkaerő (mivel kezdőként alacsonyabb fizut kapsz, mint a tapasztaltabbak) és így arra tanítanak be, ami nekik valóban kell.
De a saját kézzelfogható cucc nélkül is pályázhatsz, csak írd meg jól az önéletrajzod, süssön róla, hogy milyen jófej vagy, szerintem így is lehet esélyed akár. Max. nem hívnak be, ha mégsem.
Sokan betanítanak, csak hát ezekhez kőkemény pénzeket kell kicsengetni.
Ingyen, csak úgy, hogy mellette fizetnek is téged, nem fognak, legalábbis én még ilyet a valóságban sehol sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!