Mennyi az esélyem, hogy több mint 10 év kihagyás után visszakerüljek a tanári pályára?
Figyelt kérdés
Megszűnt a munkahelyem, amit talàlok a szakmàmban, onnèt este 6-7 òra előtt nem èrek haza. Igy a sajàt gyerekeimmel nem tudok kèszülni a sulira. Van egy angol nyelvtanàri diplomàm is. Ezèrt gondoltam a tanìtàsra.2017. jan. 18. 08:47
1/8 anonim válasza:
"Van egy angol nyelvtanàri diplomàm is."
Annak idején dolgoztál tanárként, tanítottál angolt? Azóta folyamatosan használod a nyelvet?
Néhány olyan dolog, amit a válaszadás előtt azért tudnunk kéne...
2/8 anonim válasza:
én számtek tanárként kilenc éve de utoljára nyolc éve tanítottam igazán... ezek sok idő kiesések, hacsak nem felnőtt oktatásba mész vissza talán akkor másabb.
3/8 anonim válasza:
2-es, ezt nem igazán lehet összehasonlítani, mert az angol nyelv azért nem fejlődött akkorát 9 év alatt, mint a számítástechnika... :-)
Jó, mondjuk a számítógép fejlődése miatt sokkal több az online tanulási lehetőség az angolban is.
4/8 anonim válasza:
ugyanúgy az office-t meg max turbo pascal megy azóta is, minden iskolának 2003-as officeról meg nem sikerült váltani szerientem.... ha nem gyakorlta az angolt az gázabb szerintem...
5/8 anonim válasza:
Szerintem már nem a 2003-as Officet oktatják. Az az XP-vel együtt lejárt lemez lett.
6/8 anonim válasza:
akkor a 2007-est, de a kezelőfelület más, profibb részbe meg egy suliban nem mennek bele....
7/8 anonim válasza:
Akkor már legalább tudom, miért nem tud a gyerek semmit számítástechnikából... :D és :-(
Mert az infó tanárok is le vannak maradva :-(
8/8 anonim válasza:
Nincsenek lemaradva, de lássuk be ezek az office programok mint a word, excel, stb.. nem köti le őket meg programozás turbo pascal... ne higyjétek azt, hogy a tanárok el vannak küldve új programok elsajátítására időnként...:D van egy tanrend, megvannak, hogy melyik órán melyik dolgot kell venni és egy idő után azért rutin az egész szinte.... persze attól még munka, de nyilván többet nyújt már csak rutinból egy tíz éve tanító tanár aki ugyanazt tanítja éveket át mint egy újonc... a számítástechnika újul akár hetente, de ugye nem gondoljátok, hogy azt az iskolába is beviszik? Nem ezek a programok újulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!