Másodévesen van esélyem gyakornoki pozicióra?
Figyelt kérdés
Jogot tanulok és szeretnék bekerülni egy ügyvédi irodába vagy akár egy céghez jogtanácsos mellé gyakornoknak. Másodéveseket veszik már annyira emberszámba, hogy esélyt adjanak nekik?2016. nov. 29. 20:07
1/3 anonim válasza:
Persze, én első évtől dolgoztam irodában. Ahol most vagyok, ott is keresnek gyakornokot. Másodévesen is lehet érdemi munkát végezni, pl: jogkutatás, levélírás, alap beadványok is mehetnek. Az más kérdés, hogy sok helyen a gyakornokban még mindig a kisegítő rabszolgát látják.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, amúgy a munkaidőt mennyire kezelik rugalmasan, pl vizsgaidőszakban?
2016. dec. 3. 12:43
3/3 anonim válasza:
Normális helyen nem kell bemenned, rabszolgagyárban igen. Utóbbit kerüld. Ha az aggasztana, hogy a "menőbb" helyeken sehol nem engednének el vizsgaidőszakban, megnyugtatlak, de, van olyan hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!