Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak régi kérdéseket találtam:...

Csak régi kérdéseket találtam: Boscolo hotel, szobalány?

Figyelt kérdés

Mivel az eddigi ilyen kérdések, melyeket ezzel kapcsolatban találtam, mind 2012-2013-asok, és nem túl sok jót olvastam, gondoltam megkérdezem "frissen" is, hátha változott azóta ott valami, illetve van-e valaki, akinek friss tapasztalatai vannak onnan?

Szobalány állás, interjún voltam már. A régi kérdések között olvastam, hogy a 8 órás munka csak papíron van, simán dolgoztatnak 10-12 órát is, a pénz nagyon kevés, lekezelően beszélnek, ilyesmik.

Valóban így van ez napjainkban is?

2017. jan. 12. 17:37
 1/3 anonim válasza:
Szia! Igen sajnos van! Ha a tenácsomat megfogadod, nem mész oda dolgozni és még messzire el is kerülöd! Ami ott folyik borzalmas... Iszonyatos emberhiány van, két szabadnapot messziről felejtsük el tedd össze a kezed, ha egy van....Beteg ne legyél mert akkor lógsz és hivogatnak, hogy menjél dolgozni...no comment...Persze, ha az ezer éves munkaeszköz szétesik fizesd ki mert nem használtad jól...Szobák baromi lehetetlen normálisan kitakarítani 13at. És ugye akkor ottvan a gondnoknők folyamatos csesztetése,illetve kétszínűsége. Természetesen itt nem arról beszélek, ha hiba van a szobában és vissza küld hisz ez a dolga... Hanem a szemedbe jaj drágám a hátad mögött meg büdösk....va Ott a fejétől bűzlik a hal! Vannak sokkal jobb helyek is mint a Boscolo! Bár igaz erről nem a boscolo tehet!
2017. jan. 28. 07:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szégyen egy ilyen szép helyre nézve,hogy ez a helyzet.
2017. márc. 20. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
voltam ott, sajnos valóban ezt tapasztaltam. :S kb. 1.5 hónapot lehettem ott, elég is volt. a fizetés nevetséges a munkához képest, a túlórát nem fizettették meg, 8-16:30-at kellett írni a jelenlétibe még akkor is, ha 7 után mentem el.. hiába voltam kész a 13 szobámmal, még volt h a nyakamba sóztak egy csomót, hogy "segítsek más szobalánynak, aki a saját 13 szobájával csúszik"... a gondnoknők is cseszegettek, volt, hogy egész jól álltam, 11 szobám volt kész 1 óra körül, és akkor hogy igyekezzek már, milyen lassú vagyok, stb... a pénz szánalmas, a 100 ezret sem érte el. :D undorító. ja, és az első 3 napomat ki sem fizették, mondván hogy az próba nap volt, nem számít.... mikor felmondtam, még velem ugattak. :D kerülje el mindenki!!!!!!!!!!!
2017. márc. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!