Milyen munka lenne nekem megfelelő?
Figyelt kérdés
Illetve mik lennének azok a munkák mi ezeknek megfelelne:
: Szeretek vezetni de nem teherautót 9 személyes még jó. Szeretnék már délre vagy hamarabb végezni nem probléma ha hajnali 2 is kellene felkelni. DE legkésőbb 14:00kor végeznék.
Szombat nem probléma, de napi 8 óra max. Fizikai munka nem gond. Nagyon nagy a türelmem.
2017. jan. 12. 10:08
2/7 anonim válasza:
Mondjuk az már lehet teher, de mást nem fogsz találni ezekkel a kikötésekkel.
3/7 anonim válasza:
ja pl az emberke aki a pékségekbe viszi mondjuk az árut, az szerintem korán végez, persze korán kezd.
4/7 anonim válasza:
Limuzinsofőr?? Esetleg taxis....
5/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos vezetni csak leírtam hogy szeretek. bármi érdekel de délre szeretnék végezni. Mivel van hobbim és abba szoktam maszekolni is egy kis mellékesét.
2017. jan. 12. 15:16
6/7 anonim válasza:
Nagyon más nincs, amivel fixen délbe végeznél.
7/7 anonim válasza:
Éjjeliőr. Éjszakai recepciós, portás és már reggel 6-ra 7-re végzel. Pár órát tudsz aludni műszakban is utána meg úgysem fogsz tudni 2-3 óránál többet aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!