Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Van, hogy nem...

Munkanélküliek! Van, hogy nem vállaltok el egy állást, mert nem megfelelő a bér?

Figyelt kérdés
Bevállalva ezzel azt, hogy esetleg nem lesz egyhamar másik?

2016. júl. 17. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Kettőt utasitottam el mert értelme nem volt a havi oda utat meg vissza fedezte volna és maradt volna egy 10 esem. Bejelentettek volna 4 órára. Itt alkalmi meloval is össze szedtem anyit egy hónapba többet is. Attól, hogy v.ki munka nélküli nem kell minden szart elválalni holott nincs is haszna belőle.
2016. júl. 17. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Jó hogy!

Legutóbbi ajánlatnál vidékről kellett volna feljárnom BP belvárosába minden nap, havi Bruttó 60e-ért, és még a bérletet se támogatták volna.. Vicc!

2016. júl. 17. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
utolsó: hát ezt hogy gondolták??? :O mégis miféle munka lett volna ez?
2016. júl. 17. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Aki munkanélküliként válogat, az meg is érdemli hogy munka nélkül legyen
2016. júl. 17. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Ez elég természetes, képzett, jól fizetett emberek is válhatnak munkanélkülivé. Megszűnhet a cég, vagy épp csak az ő munkája válik feleslegessé.

Aki tisztában van vele,hogy az ő munkája a piacon ér 300 ezret az nem fogja fele annyiért vállalni.

Arról nem is beszélve,hogy attól,hogy valaki munkanélkülivé válik még lehetnek tartalékai hónapokra, évekre így nincs rajta a nyomás,hogy "esetleg nem lesz egyhamar másik"

Azért aki mindent elvállal, az nem gyakran lesz sokáig munkanélküli.

2016. júl. 17. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

1 es vagyok. 4 es azért ez nem igaz amit mondasz amit én elutasitottam állást az egyik vácon volt makádon lakok havi 45 ezer a másik ráckevén havi 23 ezer..... Menjél má el oda dolgozni lécci csak egy hónapra és mellette nem tutsz mást melózni mert utazgatsz több óra hosszát...és se bérlet se munka ruha se kaja és még éljél is meg meg fizesd a csekkeket..

Nekem már rendezödőtt az életem de sokáig nem tudtam elhejezkedni sehol mert a kutyának nem kellettem. Közmunkán is voltam. És marhára utáltam amikor a nagy okosok pofáztak hogy csak az nem tud elhelyezkedni aki nem akar... Csak már nem azok az idők vannak. A takaritótól is bizonyitványt kérnek... Vannak akik szeretnek élősködni másokon de hidd el jóval kevesebb mint azt ti hinnétek... Lány létemre fát vágni meg pakolni is elmentem hogy legyen lóvénk....

2016. júl. 17. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Pakson lett volna egy vegyészmérnök állás, bruttó 150e-ért (kb. nettó 100e), napi 8 óra + 2 hetente 1 szombat 12 órában.

Szállást biztosítottak volna a munkásszálon, 4-en egy szobában (emeletes ágyak és 2 db asztal) ez került volna havi 40e-be, menzára szintén lehetett volna fizetni, reggeli és ebéd havi 36e-ért, másik opció szerint vacsora is 50e/hó árban, a bérletet is venni kellett volna. A helyen se hűtő, se konyha, TV a folyosó végén, internet elérés havi 5e, max. 1 db/szoba.

Nagyon jól megvolt tervezve a dolog, munka ellátásért cserében.

Inkább elmentem a közelben utcaseprőnek, benzinkutasnak, fakitermelőnek, anyagilag jobban kijöttem vele és időm is több maradt. Ez ment durván 3 évig, jelenleg mérnökként dolgozok nettó 108e-ért, 2*30 perc utazás és napi 6 óra munka a hét 6 napján (H.-Sz.), tehát 36óra/hét. 06:50-kor elindulok, 2 körül hazaérek.

2016. júl. 18. 09:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt, de végül nem a bér miatt, hanem mert a munkaidő volt vállalhatatlan.
2016. júl. 19. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!