Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Ti nem féltek,...

Munkanélküliek! Ti nem féltek, hogy soha nem kaptok munkát és hajléktalanok lesztek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon bárkiből lehet hajléktalan. Aki elveszti a munkáját és nem talál másikat pár hónapon belül annak harangoztak. Mert pénz sehonnan nem jön, csekkek viszont igen.
2016. jún. 6. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

nem. Minimálbéres szalagmunkát kb bármikor találnék rövid időn belül. A gond, hogy ilyen munkát nagyon nem akarok csinálni, csak akkor ha minden kötél szakad.

Bár gondoltam már rá, hogy kiköltözöm az erdőbe. Lehet jobban és boldogabban megélnék, mint munkából.

2016. jún. 6. 08:07
 3/5 anonim válasza:
#2 Ez már nekem is eszembe jutott :D.
2016. jún. 6. 21:20
 4/5 anonim válasza:
57%
Másodiknak igaza van. "Minimálbéres szalagmunkát kb bármikor találnék rövid időn belül." Én is onnan dobbantottam önként -a hajléktalanságba; és jól jártam vele.
2016. júl. 18. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:

# 2/4

""nem. Minimálbéres szalagmunkát kb bármikor találnék rövid időn belül. A gond, hogy ilyen munkát nagyon nem akarok csinálni, csak akkor ha minden kötél szakad.

Bár gondoltam már rá, hogy kiköltözöm az erdőbe. Lehet jobban és boldogabban megélnék, mint munkából.""

Biztos is .. az összerelő munka nem egy életreszóló állás Ilyen helyeken max egy-két évet lehet lehúzni . Aztán ha onnan kirugják az embert(v lejár szerződése eseteg találnak helyette jobbat fiatalabbat gyorsabbat) akkor már tényleg nincs tovább .Csak a "Jó Isten megtartó kegyelme és az örökkétartó szeretete marad .Kell ennél több?

2017. szept. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!