Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » It-service-nél minden poziban...

It-service-nél minden poziban tényleg ennyire kell a nyelvtudás?

Figyelt kérdés
Valaki aki esetleg ott dolgozik megmondaná nekem, de őszintén? Hogy ha be is került mert kellett feltételként tényleg napi szinten használni kell a nyelvet? Informatika szolgáltatáshoz képest, előbb előny ilyen cégnél ha nyelvet tudsz, minthogy be tudd kapcsolni a számítógépet.....
2017. jan. 11. 20:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na igen.

Attól, hogy valakinek van papírja nyelvvizsgáról, nem biztos, hogy tudja is a nyelvet.

Szerintem nem egy ismerőst tudnék felkutatni, aki szerint a nyelvvizsga az xart se ér, mert az még nem jelenti azt, hogy folyékonyan tudsz angolul beszélni...

De akkor a nyelveket nem beszélő embereknek marad a minimálbéres munka, meg a közmunka, meg a munkasegély, meg a munkanélküliség?

van ismerősöm, aki ilyen gonddal küzd. Azt mondják többen, hogy jó a szakmájában. Nyilván persze nem a legjobb, de valamennyire jó. Csak a nyelvekkel van baja.

2017. jan. 12. 12:42
 22/24 A kérdező kommentje:
Ezt beszélem én is. Én is kreatív vagyok, szakmán kívül ahol dolgoztam gyárakban kaptam díjakat újításért meg minőségben észrevett hibákért ami nem is munkakörömhöz tartozott, szakmámban meg kérik a nyelvet és egyszerűen egy helyben toporgok, nézegetem az állásokat és ez a legegyszerűbb amivel a cégek megszűrhetik még jobban az embereket a nyelv. És tényleg ilyen kvalifitásokkal rendelkező is mint én, nah tudom ez most önajnározás, de tudom hogy mit érek, szóval tengődik lengődik gyárakban meg össze vissza....
2017. jan. 12. 13:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Uh. :S

Én mondjuk elhiszem, hogy az, amit írsz, az nem önajnározás.

Az meg nagyon rossz, hogy valaki lehet, hogy jó, mit sem ér, ha nem tud nyelveket.

Amúgy mi lenne a végzettséged? Valami programozó?

2017. jan. 12. 15:21
 24/24 A kérdező kommentje:
Megírtam privibe. :)
2017. jan. 12. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!