HTML5, CSS3 és dinamikus honlapfejlesztés témakörében mi iránt érdeklődhetnek állásinterjún?
Van tapasztalatom, de nincs végzettségem a témában, így nem tudom mik az "alapok" mert sosem tanítottak.
Milyen sablon és/vagy alap kérdések vannak, amiket illik tudni fejből?
Nem is véletlenül került idézőjelek közé, tudom.. :)
De mivel nekem ezt sosem tanították, nem volt tanárom, aki felhívja a figyelmet, hogyha valami nagyon fontos, vagy éppen ritkán ismert, használt. Ha kellett valami akkor célirányosan utána néztem így nem igazán van priorizáltsági szint a fejemben, hogy mi "alap" és mi ráadás, ezenfelül erősen internetre hagyatkozom dokumentációk, stackoverflow, google, használom, majd elfelejtem...
Az eredeti szakmámból össze tudnék foglalni egy akárhány mondatos "alap" ismertetőt, mert az alapoktól oktatták és így építették fel és volt "kézzelfogható" hierarchia, mert nyilván például a lényeget kérdezték ZH-n, vizsgán...
Nekem az is elég ha valaki ismer egy hasznos linket a témában és megosztja velem.
Igen, tudok googlezni, de egyrészt nincs időm 2011 óta az összes ilyen kérdést átnézni az összes ilyen fórumon, másrészt személyes tapasztalatok is érdekelnének..
Ilyen, hogy HTML meg CSS téma nincs, nem a 90-es évek van már.
Nyilván frontendes interjúra gondolsz, ott meg gondolom például a framework-ös ismereteidre kíváncsiak.
JQuery, Angular, Bootstrap, satöbbi, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!