Hogyan lehet egyedi kinézetű scrollbart készíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném ha az oldalamon piros lenne a thumb, a button szürke,a track-piece fekete,és a corner ismét piros.
Rengetegszer próbálkoztam, de nem tudtam megoldani, hogy az oldalamon így nézzen ki.
S olyan oldalt sem találtam ahol egyedi lenne, a lementett lapok elvesztek...
Kérlek segítsetek!
2016. nov. 23. 04:12
1/5 nemma válasza:
Ilyen korán csupán egy szimpla copy-pastre futja tőlem: [link]
2/5 anonim válasza:
Annyira fölösleges ilyesmivel kínlódni.
3/5 anonim válasza:
Ha lehet egy javaslatom, akkor ezt a dolgot ne erőltesd.
4/5 anonim válasza:
A scrollbar kinézetére nincs szabványos CSS szabály, ennek a megvalósítására third party cuccokat kell használnod, amik javarészt csak bizonyos böngészőkön fognak működni.
5/5 anonim válasza:
Dehogy kell ide semmi különös tudás:
Itt leírják, hogy az Internet Explorer-en tökéletesen fut, mert Microsoft fejlesztés...
...a konkurens idióta böngészők meg figyelmen kívül hagyják... ...pedig a 2 naponta frissülő tetűlassú, de agyonsztárolt Firefox-ba igazán beletehetnék már... :-)
Szóval a többi böngészőn meg próbálkozhatsz a "::-webkit"-tel, amire szintén láthatsz példát a fenti oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!