Melyiket preferáljátok jobban munkakereséskor: közvetlenül a munkaadónál jelentkezhettek vagy fejvadász cégen keresztül?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 18:35
1/5 anonim válasza:
Kevés undorítóbb potyautasa van ennek a rendszernek, meg az egész corporate - multi bullshitnek mint a recruiter cégek.
Valahol olyan szinten tartom őket mint a "porszívóügynököket" akik szerencsétlen nyugdíjasokra tuszmákolnak rá marhaságokat, csak ők az ember életére kicsit nagyobb hatással vannak sajnos.
Messze elkerülöm őket, már több cégnél jeleztem állásinterjú során h a HR-esekből nem kérek, ahol erre nem képesek az megy a levesbe, 2 diplomám van sok cég nem engedheti meg h emiatt dobjon ki, persze furán néznek mindenhol. De mindenhol elmondoma véleményemet a HR-ről, persze a fejesek nagyon nem értenek egyet velem, de akkor már köszönök is el.
2/5 anonim válasza:
Munkaadónál. Ő csak jobban tudja kivel akar dolgozni, és milyen munkakörre kell ember.
3/5 anonim válasza:
Én is munkaadónál, jelenlegi cégemhez ia így kerültem, de közben fejvadászokkal is volt folyamatban jelentkezésem más helyekre, de velük rosszabb tapasztalatom volt. Nagyjából ugyanazt az 5-6 álláslehetőséggel próbálkozott nálam 10-20 fejvadász, és előnyét nem láttam, hogy rajtuk keresztül mennek a dolgok. Vicces amúgy, hogy volt egy munkaerő kölcsönadó cég, amelyik mint utólag kiderült, ugyanoda nyomott vett volna fel, mint ahová közben közvetlenül felvettek, de ők elutasítottak mielőtt ez kiderült volna.
4/5 anonim válasza:
Közvetlenül a munkaadónál, de nem árt ha van olyan embere, aki hr-es, vagy legalábbis erősen ért ehhez.
5/5 anonim válasza:
Közvetlenül a munkaadónál! Bár szűnne meg ez a sok fejvadászcég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!