Milyen munkában dolgozol, mennyi a fizetésed?
Figyelt kérdés
kérlek írj nemet és kort2010. máj. 4. 12:25
1/11 anonim válasza:
webfejlesztő-programozó - 190.000 Ft nettó(töredéke a bejelentett)
24/F
2/11 anonim válasza:
tervezőmérnök, 33ff, netto 166e + 12e kajajegy + 15e utazás + 10e egészségpénztár + 20e önkéntes magánnyugdíj pénztár
3/11 anonim válasza:
A férjem villamos karbantartó, nettó 200 körül kap, én tanulmányíróként 4-500 nettót kapok. 26/l
4/11 anonim válasza:
én tanuló vagyok és 15 e ft-ot kapok a cégnél havonta :D
5/11 anonim válasza:
diákmeló egy pékségben, 40.000/hó, 23/L
6/11 anonim válasza:
Én valutapénztáros vagyok, és 70.000 ft netto( Szánalmas, nem?)+ 35.000 ft utiköltség.
31/L
7/11 anonim válasza:
s*ggen ülésért a 70 +35 is igen szép nem kéne még erre is panaszkodni
8/11 anonim válasza:
Egyéni vállalkozóként üzletkötő vagyok egy biztosítónál, és van, hogy 3 hónapig bruttó 20 ezer alatt, aztán bruttó 120 ezer, és ezek közötti ingadozások. (tele vagyok tartozásokkal a kiszámíthatatlansága miatt) 28L
10/11 anonim válasza:
Én meg munkát sem találok, úgyhogy ne panaszkodjon senki.... Egyszerűen semmi lehetőségem. De próbálkozok, még nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!