Hogyan érhetem el a céljaim? Márpedig az én célom az, hogy gazdag legyek, de mellette boldog is.
"Gazdagnak születni kell."
Sokan fölteszik a kérdést, és ha valaki olyan választ mond, hogy úgy sem leszel, akkor azt lealázzák, de ha valóban lehetne könnyen gazdag bárki, miért írna ki kérdést? Miért csak kérdések vannak ebben a témában?
Egyébként: Lottó. Vagy mutyi az állami szervekkel. Esetleg külföld. Vállalkozás? Ugyan már. A multik kiszorítanak minden kisvállalatot. Kivéve, ha van úgy 50-100 millió tőkéd.
Vagy árúba bocsájtod a tested. Vagy profi sportos leszel.
Tőke nélkül lehetetlen olyan vállalkozást indítani magyarországon, amiből gazdag leszel. Alkalmazotti bérből pedig nem leszel gazdag..
Össze lehet, én is így csinâltam. 3mas voltam 9.-ben, s utána egy esemény miatt óriâsi motivâciót kaptam a nyelvtanuláshoz. Angol középfok meg is lett, aztán rá fél év múlva az előrehozott érettségi is.
Szvsz, újévi fogadalom lehet rövid fellângolás is. Amikor én tanultam nyelvet, ezerrel nyomtam, szinte minden nap (de nyilván nem a többi rovásâra). Másfél év nagyon gyorsan el fog repülni, ha megtetszik. Egyébként csak kínszenvedés lesz.
Sajnos van egy rossz hírem. Gazdag = valamiben jobb az átlagnál.
Három dologból lett gazdag minden ember:
1, Intelligencia. Ehhez tanulni kell és az eszeddel pénzt keresni. Ide tartozik a kapcsolati háló is, mert huszonéves korod felett a jófejségért nem fognak veled szóba állni a nehézsúlyú arcok, akik zsíros álláshoz juttatnak, oda többre lesz szükség.
2, Fizikai erő, agresszió.
Ha erősebb vagy másoknál, akkor felverekedheted, balhézhatod magad. Ez egy veszélyes út, de gyors.
3, A teste (kurv*lkodás)
Ehhez nincs mit hozzáfűzni, férfiként nem lesz nagy sikered.
4, A szüleid.
Ha a szüleid a fenti 3 kategória valamelyikében átlagon felül teljesítettek, akkor kvázi megkeresték neked a pénzt és élősködhetsz rajtuk.
Választhatsz. Ha megnézel bármilyen gazdag fiatalt, akkor ezek közül az egyik kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!