Mitcsináljak, hogy engem vegyenek fel a munkahelyre?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy munka helyre ahová rajtam kívül hatan is(ezt ma tudtam meg eddig rajtam kívül egy lányt tudtam) Három hete mikor bevittem az önéletrajzomat tök jól elbeszélgettem a hölgyel akivel dolgozni fogok a végére már oda jutottunk hogy én vagyok a tuti befutó de csak januártól aktuális a munka majd hívnak ez volt 3 hete és én kiváncsi voltam és bementem az üzletbe hogy érdeklődjek és mondta hogy mindenképp behívnak és "kipróbálnak" meg nehéz választaniuk meghogy az eggyik jelentkező az anyukájával jár oda de hogy ő meg csak emailbe küldte el az önéletrajzát meg hogy a többiek is csak beadták a papirjukat nem kérdeztek semmit. Szóval izgulok és nem tudom mitcsináljak már mondom annyira megdumáltam a nőt elősször hogy már azt mondta velem akar dolgozni de ma ahogy bementem mintha kicsit távolságtartóbb lett volna.
te, 65%-os, a többiek legalább a kérdezőnek válaszoltak, te még erre se vetted a fáradságot, te csak a válaszolókat osztod... szálka, gerenda, megvan?
2016. dec. 28. 18:21
22/26 anonim válasza:
Én már válaszoltam még az elején a kérdésére. :P
2016. dec. 28. 18:33
23/26 anonim válasza:
"a nyelvújjító program az nem itt, hanem a Magyar Tudományos Akadémia honlapján található."
Érdekes, amit írsz. Csak azt nem értem, hogy akkor a "nyelvújjítót" miért nem javította ki a Word.
Egyébként a legtöbben adtak értelmes választ, csak nem pont olyat, amit a kérdező hallani szeretett volna.
Így aztán elkezdett gorombáskodni, erre jöttek a kellemetlen kommentek.
Csodálkozol?
2016. dec. 28. 20:02
24/26 anonim válasza:
Okés, de én csak a helyesírásos hozzászólásokra értettem. mert annyi helyen láttam már fikázni ezt, és hírtelen bedühített. Lehet a koromnál fogva, én már aggastyánnak számítok ezen a világon.
2016. dec. 28. 20:04
25/26 anonim válasza:
Azért itt nem arról van szó, hogy a kérdező véletlenül elrontott 1-2 szót és ebbe belekötött pár nyelvtannáci. Ez az írás köpedelem. Ezt tetézi a bunkó stílusával. Persze hogy az jön le, hogy a kérdező egy tanulatlan véglény.
Az írásból igenis lehet következtetni az illető értelmi szintjére.
A kérdésére is kapott választ, max nem olyat amit szeretett volna. Eleve egy ilyen kérdésre nem lehet érdemben válaszolni.
2016. dec. 28. 22:29
26/26 anonim válasza:
Nah igen ez is igaz lehet ezt alairom! Picit ugy erzem irasodbol kerdezo hogy zoldfulu vagy es elhiszed, hogy ha jelentkezel es normalisak veled, te vagy a befuto! De ez alapban jar egy jelentkezo fele.... tenyleg nem jo szemelyesen erdeklodni surun mert azt mutathatod hogy el vagy keseredve es a fizunal kevesebbet fognak ajanlani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!