Mitcsináljak, hogy engem vegyenek fel a munkahelyre?
11/26 A kérdező kommentje:
Kimondta hogy a nyakukra járok ennyi annyira oda vagytok a helyesírással de a felfogásotok kb egy hörcsögével vetekszik jaa nem mert azt is belehet tanítani. Mindegy értetlen habiszti nyelvtan zsenik vagytok kötekedni tudtok csak. Ennyire unalmas az a kis csöves életetek hogy az én helyesírásommal kell foglalkozni? Szánalmasak vagytok.
Hááát... Azért elgondolkodnék azon, hogy ki is itt a "szánalmas"...
2016. dec. 28. 09:10
Szanalmas vagy kerdezo. Ennyi aggyal es kulturaval mehetsz a szalag melle, habar ha ilyen nagy a szad onnan is ki fognak vagni.
Csoves az te vagy, meg egy ilyen kis szanalmas allasnal se tudod eloadni magad. Mi lettel volna, bolti elado?
Ne jarj mar oda erdeklodni, hivnak, ha akarnak, valoszinuleg nem vagy szamukra szimpatikus, ami nem csoda, mert itt 3-4 komment alatt sokaknal kiverted a biztositekot.
2016. dec. 28. 11:44
"tök jól elbeszélgettem a hölgyel "
csak úgy fostad a szót
" a hölgyel akivel dolgozni fogok" -><- "Szóval izgulok és nem tudom mitcsináljak"
Én az első jelmondatom alapján(Soha ne ...) nem állok le veled vitázni, tisztában vagyok vele, hogy neked egy köztiszteletben álló családapa is szánalmas, bezzeg te a műkörmeiddel... :-)
2016. dec. 28. 11:46
Gondolom valami eladói állásról van szó, a Zsuzsika diszkontban. Oda pont elég ez a stílus.
Komolyabb munkahelyen azonban valószínűleg még az interjúig sem jutnál el.
2016. dec. 28. 13:23
Biztos, hogy üzletben akarsz dolgozni ilyen stílussal? Ott kedvesnek kell lenni a leghülyébb, legbunkóbb vevővel is. Ha a főnök jó emberismerő, akkor biztos, hogy nem alkalmaz téged.
2016. dec. 28. 13:35
Ha felvettek, akkor mondd már el, hogy hova, mert szeretnék bemenni, és látni, hogy mennyire szánalmas csíra lehetsz.
2016. dec. 28. 14:57
Ahova beviszi az ember az önéletrajzát, meg szóba kerül más jelentkező, az valóban ilyen Tóth&Tóth Bt-s vegyesbolt lehet. Havi 5-10 embert interjúztatok, de hasonló íráskészségű embernek ha valaki elém tenné az életrajzát a HR-est cseszném le, hogy ennél azért komolyabb előszűrés kéne.
2016. dec. 28. 17:54
19/26 A kérdező kommentje:
Azt azért engedjük vagy előlegezzük már meg, hogy ha word-ben írja az illető az önéletrajzát azért azt csak kijavítja, hogy ha hibát jelez. Már ezerszer elmondtam itt pár topicban, hogy a nyelvújjító program az nem itt, hanem a Magyar Tudományos Akadémia honlapján található. Miszter tökéletes hozzászólók! Álljatok már le, inkább a kérdésre adjatok választ ha tudtok.
2016. dec. 28. 18:06
Kapcsolódó kérdések: